Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky mam hrozny strach, dnes jsem si kontrolovala prsa, na jednom mam dole pod dvorcem v jednom useku tlustsi kuzi, takove povrchove zdureni. Mam to prso vetsi a zilnatejsi nez to druhe, ale to jsem snad mela vzdy. To misto neni moc videt, ani citit, je to hmatne pouze kdyz to zmacknu. Strasne se bojim, ze je to neco vazneho. Jdu na pravenci ale az v cervnu. Nevim co mam delat. Musim podotknout ze kojim a vraci se mi ms, zrovna bych ji mela dostat.
Ahoj, já mám jedno prso hodně žilnatý a to druhý je zase větší a pokud jsi to tak měla vždy, tak bych se tím nestresovala. K doktorovi si za jdi, hlavně pro svůj klid. Ta zduřenina si myslím, že by mohla být i hormonální vzhledem k tomu, že se ti vrací MS.
@Peta94 Dekuji, poprve jsem si tu zdureninu nahmatla nejak pri ovulaci, pak to asi zmizlo a ted mam pred ms, tak si rikam, ze to snad bude hormonama. Ja mam tendenci ze vseho delat hned katastrofu. Mozna jsem to tak mela vzdy akorat ted se na to vic zamerila. 🤷🏽♀️ 🤦🏽♀️
To znám, já jsem hned ze všeho taky vyděšená, letím k doktorovi a pak to nic není. A taky mě dokážou vyděsit věci, který mám dlouho. Najednou nad tím začnu přemýšlet jestli jsem to tak měla opravdu vždy a jestli je to vůbec normální
Jednou jsem si nahmatala něco v prsu a byla vyděšená, že je to rakovina, šla jsem k doktorovi a ten mi řekl, že je to jen žláza 😄
@Peta94 jo to ja delam presne taky. Pak je akorat clovek porad v nervu 😂 🤦🏽♀️