Neutrální barvy pro dvojčátka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
12.1.16 14:33

Neutrální barvy pro dvojčátka.:

Ahoj,

sestřenice (se kterou jsme jak sestry) čeká jednovaječná dvojčátka. Nechce si však nechat prozradit pohlaví. Ráda bych ji nakoupila pár věcí a pomohla s celou výbavičkou (já pohlaví věděla dopředu), no a nějak mi přijde, že těch neutrálních věcí je jak šafránu. Nemáte nějaký dobrý tip, kde by se to dalo (nejlépe přes net) sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19198
12.1.16 14:40

@nanoBETA Jaké věci myslíš??.. Jinak mi ale přijde, že v dnešní době je všude všeho ve všech možných i nemožných barvách milion :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.16 14:53

@nanoBETA máš asi milion možností - neutrálních barev je taky dost :think: a obchodů ještě víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
12.1.16 14:55

Tak béžovou, bílou? Ale to se mi moc nelíbí, já jsem nakupovala vše bílé a šedé s tím, že pak dokoupím modré nebo růžové doplňky. Kolik chceš invenstovat? A co chceš vlastně kupovat? Oblečení, osušky, zavinovačky…? Já teď koupila super povlečení a osušky na motherhood (snad to není reklama), neutrální :lol:

Příspěvek upraven 12.01.16 v 14:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.1.16 14:59

@nanoBETA Já jsem hodně nakupovala http://www.vsepromiminko.cz/…22_342_2.htm,
http://www.promrnousky.cz/kojenecke-body/ + mi nejde vložit odkaz na kojenecké oblečení. eu (to si kdyžtak dohledej) a pak z Tesca ;)

Budu oponovat, ono se sice zdá, že je všeho strašně moc, ale přijde mi, že jakmile jdu pro něco konkrétního, nepořídím… (nebo jsem náročná :think: :D ) Mně stačilo, když jsem chtěla jít koupit dvě stejné věci ve stejné velikosti do kamenného obchodu a byl to problém :roll: I v některých eshopech to celkem vázne a není to samozřejmost. Člověk musí dost hledat :) Nakonec jsem zakotvila u dvou barev - jednoho čiperu oblíkám do zelené, druhého do modré ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.16 15:02
@bartoel1 píše:
Tak béžovou, bílou? Ale to se mi moc nelíbí, já jsem nakupovala vše bílé a šedé s tím, že pak dokoupím modré nebo růžové doplňky. Kolik chceš invenstovat? A co chceš vlastně kupovat? Oblečení, osušky, zavinovačky…? Já teď koupila super povlečení a osušky na motherhood (snad to není reklama), neutrální :lol:Příspěvek upraven 12.01.16 v 14:58

neutrální je aji žlutá, zelená, červená, já měla dost věcí třeba pruhovaných :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.1.16 15:04
@martina.se píše:
neutrální je aji žlutá, zelená, červená, já měla dost věcí třeba pruhovaných :think:

A to je co za barvu?? :mrgreen: :mrgreen: Nemyslím to nijak zle, ale pobavilo mě to..žlutá, zelená,.. pruhovaná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.1.16 15:05

@fragola @fragola

Přesně, taky to tak na první pohled přijde, že je všeho strašně moc. Ale pak, když člověk opravdu začne vybírat, najednou mám pocit, že je to většinou tak nějak víc pro kluka nebo víc pro holku (střih vzor atd) a když už je konečně něco orpavdu neutrálního, je to pořád na ten stejný princip. Tedy není tolik výběru v barvách a materiálech (nechci vše jenom béžové s medvídky). Já bych chtěla koupit pár oblečeníček, pak deku, zavinovačku, ještě přesně nevím, co všechno, ale je to tak blízká kamarádka/rodina, že chci trochu zainvestovat. Hlavně když vím, že vše musí nakupovat rovnou pro dvě. A když chci třeba oblečení, aby nebylo úplně stejné, ale bylo ze stejné série (např. jedno tmavě hnědá s béžovou a druhé přesně opačně, béžová s tmavě hnědou - jestli mi rozumíte, ale můžou to být i jiné barvy), tak už je problém. A koukám i na praktičnost atd…Asi jsem také náročná :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.16 15:07
@Kikuška90 píše:
A to je co za barvu?? :mrgreen: :mrgreen: Nemyslím to nijak zle, ale pobavilo mě to..žlutá, zelená,.. pruhovaná :palec:
:mrgreen: jsem napsala, že spousta věcí byla pruhovaných :lol: :lol: jasný, chápu.. ale prostě proužkaté věci vypadají taky dobře a barev je hodně :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.1.16 15:08

@nanoBETA A kde už jsi tedy byla a nesehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
12.1.16 15:14

Ahoj. Klasicky mě napadla - žlutá, zelená. Myslím, že v těch barvách i odstínech si vybereš žlutou (od béžové přes citronovou až po oranžovou), zelenou (od zelinkavé přes hrachově zelenou až po jedlovou). A sedí i vzájemeně k sobě dobře třeba v kočárku.
Já měla dcerku v začátku v takové béžově žluté. Nejen oblečení, ale i vše do postýlky. Připadalo mi to takové čisté, klidné… teprve později jsem přidávala sytější barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15065
12.1.16 15:33

Žlutá a zelená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
12.1.16 16:14

Oranžová :-) podle me staci vynechat ruzovou. Nebo nakup chrastitka a plenky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
12.1.16 16:26

@nanoBETA vse jsem nakoupila zn. Carters, nevim jestli muzu dat odkaz, vsak si to najdes ;)
Kvalitni, neparalo se, nevytahovalo se do sirky, ani kolem krku. Jeste to podedil synovec.
Vyber myslim velikej.
Nakoupila jsem bodycka a ostatni na 2 roky dopredu, postupne jsem vybalovala. Tenkrat mi to privezla znama z Ameriky, takze jsem neplatila postovny, tak jsem toho chtela vyuzit.
Pokud bys objednavala, posta je draha, tak bych se spis domluvila se sestrenici, aby si i ona vybrala, aby se to vyplatilo.
Nebo se vas muze domluvit vic, tady na emiminu taky obcas nekdo objedna pro skupinku.
Kdyz jsem musela nahodou neco dokoupit, tak na body jakz takz vyhovuje HM, leginy treba Next, teplaky Lindex.
Za ty hadry v Tescu nebo v CA bych nedala ani korunu, par jsem mela, kvalita otresna, radsi priplatim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
12.1.16 16:34

Docela hezké kolekce mají v marks and spencer - a hodně neutrálních barev - šedou, bílou, žlutou, béžovou. Dělají i stejné střihy v jiných barvách. Já tam nakupuji a spokojenost zatím se vším :palec: jinak bych vyrazila určo teď, slevy jsou docela značné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat