Neviditelný plot pro psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
2.1.13 04:05

Nás pes je tak blbý, že ho to pokopalo na tři zóny za plotem a stejně běžel dál a utíkat nepřestal, takže je celý den uvazany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
2.1.13 06:07

U nás bohužel tato vychytávka nehrozí, protože naopak psi, jakmile jim dám elektrický obojek, tak zalezou do pelechu a nechtějí ani na zahradu..
Takže musí být komplet spravený plot, zahrabaný až do země a nahoře dráty :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
792
2.1.13 19:04
@Katchi píše:
Jo a mame cubu akita-inu, takze hunaty kozich a na zacatku jsme ji ostrihali kus srsti v miste dotyku, ted uz to potreba neni. Psi ted funguji i bez obojku, pripadne staci dat tu imitaci.

Tak konečně někdo, kdo to má a funguje to. My máme hodne veliký pozemek, takže by bylo neunosné to ohradit cele, ale mám vytipované, kudy zdrhá a podhrabává se, tak to proste udelám formou toho neviditelného plotu. Po jaké dobe to zacal pes respektovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
2.1.13 22:04

@eldarka Nasi ihned. Ale jakmile jsme to nejakou dobu nepouzivali, tak to „zapomneli“. Ale nevim nevim, jak to bude fungovat u vas, kdyz nechces kvuli utikani ohradit cely pozemek. Technicky to funguje tak, ze mas nekde v dome stanici, ze ktere vede dratovy okruh, ktery natahnes tam, kam potrebujes. Takze vlastne udelas okruh. Tak nevim, jak to mas vymyslene… Nebylo by lepsi spis fakt udelat bytelny plot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.1.13 17:57
@Amber_1977 píše:
U nás bohužel tato vychytávka nehrozí, protože naopak psi, jakmile jim dám elektrický obojek, tak zalezou do pelechu a nechtějí ani na zahradu..
Takže musí být komplet spravený plot, zahrabaný až do země a nahoře dráty :roll: :zed:

Jak hluboko máte ten plot zahrabaný v zemi? Náš pes normálně neutíká, ale když se hárá nějaká fena v okolí, tak rozplete odspodu ta oka i u nového plotu. Máme labradora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
9.1.13 19:08

Z veliké části máme pozemek obestavený stodolama, takze tam by to bylo k nicemu, hlavne by s nama ani nemohl chodit do stodoly pro drevo a tak, z druhé části máme ploty, ktere nejsou v zemi, ale nad zemi, tam se mi podhrabava a tak tam to chci, uz jsem to objednala, za 3tis vcetne 100m dratu z aukra, mel to pan pul roku, dalsich 200m dratu jsem dokoupila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný