Neviditelný plot pro psa

792
1.1.13 22:55

Neviditelný plot pro psa

Neustále mi utíká pes a tak zvažuji koupi neviditelného plotu nebo tak nejak se to jmenuje, máte to nekdo doma? Prosila bych o zkusenosti, pripadne i tipy, který koupit. Taky bych se potrebovala poradit - chci to dat pod vrata, ale je pod nimi dlazba, jak to tady vymyslet a taky, jestli to nerozjezdí auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
becky87
1.1.13 23:01

Neporadim, ale zni to zajimave, koukala jsem cena je sice vyssi, ale jestli pes prestane zdrhat tak je to fajn, ta nase se totiz taky spustila a uz nevim co s ni :cert:

• Citovat
  • Upravit
1572
1.1.13 23:02

Měli to rodiče na labradora. Bylo sice znát, že ho to piclo, ale utíkal vesele dál. Nemalá a zcela zbytečná investice. A to kupovali jeden z nejdražších a podle recenzí z nejlepších. Je ale pravda, že ten pes má poněkud zvláštní povahu, byl týraný (naši si ho jako týraného vzali) a od té doby je vůči bolesti poměrně rezistentní.

Příspěvek upraven 31.05.13 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.1.13 23:04

Mám taky labradora, ale je to zas posera a mazel… tak snad by nebyl odolnej tem ranám… to jsem si jeste rikala, ze to nastavím na to nejnizsí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.1.13 23:04
@Callamaika píše:
Měli to rodiče na laboratora. Bylo sice znát, že ho to piclo, ale utíkal vesele dál. Nemalá a zcela zbytečná investice. A to kupovali jeden z nejdražších a podle recenzí z nejlepších. Je ale pravda, že ten pes má poněkud zvláštní povahu, byl týraný (naši si ho jako týraného vzali) a od té doby je vůči bolesti poměrně rezistentní.

a nechcou to prodat za rozumnej peníz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
1.1.13 23:05

@Callamaika mozna zalezi i na tom jakou ma pes srst, nase ma hooodne chlupu, skro jako ovecka :lol: tak nevim jestli by to zabralo :think: tady davam odkaz na zajimavu recenzi. http://www.cz-pes.cz/…_9588_0.html

• Citovat
  • Upravit
1572
1.1.13 23:06

Už ho prodali! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1572
1.1.13 23:08

Srst ma běžnou pro toto psí plemeno, nic zvláštního. Ohradník byl určen pro velké psy, a přesto nefungoval dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.1.13 23:13

Na tom obojku vím, že se dá nastavit, jak moc se vysunou ty nástavce nebo jak to nazvat, práve podle délky srsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
1.1.13 23:14

Známej ho měl na NO ale jen protože mu čůral na tůje :roll: a aby neutíkal branou když vjíždí autem, fungovalo to na něj jen se pak bál projít branou na procházku…jakej měl to nevím

• Citovat
  • Upravit
792
1.1.13 23:23

No s tím, ze se pak bude bat je to sice blby, ale porad vse zvazuju kolem odkola a je to to nejlepsi reseni, lepsi, nez kdyby byl uvazanej celej den, takhle si muze behat po pozemku. A casem snad pochopí, že to nekope, jen kdyz jde s nama ven, a že kope jen, kdyz tam jde sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
1.1.13 23:51
@blorchi píše:
@Callamaika mozna zalezi i na tom jakou ma pes srst, nase ma hooodne chlupu, skro jako ovecka :lol: tak nevim jestli by to zabralo :think: tady davam odkaz na zajimavu recenzi. http://www.cz-pes.cz/…_9588_0.html

Tak tohle je slušnej odkaz - taková brutálnější verze eMimina :pankac: Nikdo ten neviditelný plot nemá, nikdo ani přesně neví, jak funguje, ale všichni to tam komentují a ve finále se tam řeší, zda je na bázi elektriky či nikoli - jinými slovy debata zcela o něčem jiném, než na co se zakladatelka ptala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
Díky, blorchi - málem jsem se smíchy počůrala :palec:

• Citovat
  • Upravit
6555
2.1.13 00:25
@Callamaika píše:
Měli to rodiče na laboratora. Bylo sice znát, že ho to piclo, ale utíkal vesele dál. Nemalá a zcela zbytečná investice. A to kupovali jeden z nejdražších a podle recenzí z nejlepších. Je ale pravda, že ten pes má poněkud zvláštní povahu, byl týraný (naši si ho jako týraného vzali) a od té doby je vůči bolesti poměrně rezistentní.

No to mi ani neříkej, já na ten obojek/plot spoléhám, jinak už mi fakt hvízdne :roll: Honím psa po vsi někdy i třikrát denně. Manžel dneska říkal, jestli by nebylo levnější a účinnější udělat novej plot.Tak jsem mu odpověděla, že bylo, ale musela by to být 4 metrová betonová zeď :zed: Ten náš vůl přeleze (doslova přeleze) všechno… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
2.1.13 00:52

Neviditelny plot mame a funguje dobre, psi ho respektuji. Poridili jsme ho v dobe, kdy jsme udelali komplet novou zahradu a jeden ze psu desne hrabal a celou by ji znicil. Takze je jedna cast ohrazena, kam nechodej a druhou maji k dispozici na venceni apod. Koupili jsme pouzity na bazosi asi za 2,5 tis. a k tomu dokoupili jeste jeden falesny obojek pro druheho psa a jsme spokojeny. Znacka je to D-fence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
2.1.13 00:53

Jo a mame cubu akita-inu, takze hunaty kozich a na zacatku jsme ji ostrihali kus srsti v miste dotyku, ted uz to potreba neni. Psi ted funguji i bez obojku, pripadne staci dat tu imitaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný