Nevím, co bych chtěla dělat

258
8.8.16 06:53

Nevim co bych chtela delat

Holky, pripadam si jako cvok, pristi rok mi bude 30 a ja nevim jakou profesi..

Stredni mam ekonomku (tam me to bavilo) sla jsem na vysokou ekonomku. Mam Bc. U skoly jsem pracovala v bankovnim callcentru (5 let ke konci uz to bylo na palici) pak jsem chvilku delala financniho poradce asi pul roku(na zivnost, shanet si klienty, to uz ne) pak se mi podařilo sehnat praci ucetni 1 rok (bylo to tam fajn, ale kdyz nebyla uzaverka musela jsem tam sedet..

Jsem ted uz 5 let doma.. Mladsi ma ted rok..

A ja porad premyslim co bych chtela delat.. :( jestli si dodelat skolu, nebo nejaky jazyk, nebo uplne neco jineho.. Kdyz jsem byla mala chtela jsem byt ucitelka..

No jsem asi cvok.. Nevim.. Bavi vas Vase prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
571
8.8.16 07:04

Svoji práci jsem milovala (byla jsem asistentka majitele) protože byla hodně různorodá, ale teď jsem už druhým rokem doma a neumím si vůbec představit, že se tam vrátím :( protože teď miluji svou současnou práci - vychovávat dítko a pečovat o rodinu. Rodičovská mi dost zpřeházela priority a myslím, že práce tak náročná na čas i energii jako byla tak moje, už mě bavit nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
8.8.16 07:04

No trochu pozdě začínat kariéru ve 30ti. Ale pořád lepší než ve 40ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
8.8.16 07:08
@AlphaOmega píše:
No trochu pozdě začínat kariéru ve 30ti. Ale pořád lepší než ve 40ti.

Me nejde o karieru.. :-D chtela bych delat neco co by me bavilo.. Ale co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.16 07:12

@agulka zlatko,lekla jsem ti na profil. Tak pokud se nehodlás stěhovat třeba do Prahy, tak ve tvem regionu, v oblasti ucitelstvi, je hodně velká poptávka po místech a znám i nezamestnane učitele s praxí, natož, co pal chudáci absolventi, kteří do praxe ani nenastoupí, protože to místo prostě nesezenou.

• Citovat
  • Upravit
8.8.16 07:30

Zbožňuju svoji práci. Tenkrát jsem to místo vzala jen z nouze, abych nebyla doma. Bylo to strašně špatně placené. Bylo to mimo můj obor a nikdy by mě nenapadlo, že by mě to mohlo bavit. Ale stalo se. Nyní to dělám už cca 14 let. Udělala jsem za tu dobu slušnou karieru. Vlastně jsem se dostala na nejvyšší pracovní pozici jaká s mým vzděláním u tohoto zaměstnavatele jde. Moc bych si chtěla dodělat vysokou školu, ale tato možnost je už asi dávno pryč. To, co bych chtěla, jde studovat jen prezenční formou a to je u mě nemožné. Dnes si říkám, jaká jsem byla hloupá a nešla na tu vysokou hned po matuře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
8.8.16 07:35

@AlphaOmega ty jo, tak to si nemyslím. Možná před dvaceti lety když se chodilo do důchodu v padesáti, ale dnes??? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
8.8.16 07:47

@agulka Ahoj-já jsem na tom podobně(je mi 34),nevím pořád, jakým směrem se vrtnout, střední mám obchodku, ekonom. předměty mě bavily, ale nešla mi matika, tak jsem si nevěřila jít dál(bohužel mě nikdo nepodpořil). Dělala jsem v administrativě, v telemarketingu a teď delší dobu ve skladu, kde ale budoucnost nevidím. Pro dobře placenou práci v admin. je potřeba výborná práce s PC, což nemám(kurz mám, ale nejde mi to),jazyk nemám-dlouho jsem se učila nj ale nedomluvím se.Tak teď pořád uvažuju, jestli mám pokračovat v nj nebo jít nově na anj. Bavilo by mě něco smysluplného, ve zdravotnictví, v pedagogice, ale když nemám žádný základ, nemám odvahu se do ničeho pustit..no nejsi v tom sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.16 07:53

@agulka Omlouvám se za anonym, ale uvedu podrobnější údaje (kdyžtak prosím raději smazat tento příspěvek, než odtajnit).
Já jsem vystudovala velmi těžký obor - Mgr. aplikovanou matematiku. Pak nastoupila na několik míst podobných Tobě a nebavilo mě to, poptávka mimo velká města po odbornících nulová. A taky jsem chtěla učit. Tak jsem si nakonec při 2 rodičovských dodělala učitelství střední školy jako zadní vrátka (státnice v 5. měsíci těhotenství se druhým dítětem) a vystudovala doktorát v oboru, který jsem ukončila v roce druhého dítěte. A v jeho dvou letech jsem nastoupila učit na VŠ, kde jsem se konečně našla, fakt si dovedu představit, že tuhle práci dělám do důchodu, a ráda ;)

• Citovat
  • Upravit
8.8.16 13:02
@Anonymní píše:
@agulka Omlouvám se za anonym, ale uvedu podrobnější údaje (kdyžtak prosím raději smazat tento příspěvek, než odtajnit).
Já jsem vystudovala velmi těžký obor - Mgr. aplikovanou matematiku. Pak nastoupila na několik míst podobných Tobě a nebavilo mě to, poptávka mimo velká města po odbornících nulová. A taky jsem chtěla učit. Tak jsem si nakonec při 2 rodičovských dodělala učitelství střední školy jako zadní vrátka (státnice v 5. měsíci těhotenství se druhým dítětem) a vystudovala doktorát v oboru, který jsem ukončila v roce druhého dítěte. A v jeho dvou letech jsem nastoupila učit na VŠ, kde jsem se konečně našla, fakt si dovedu představit, že tuhle práci dělám do důchodu, a ráda ;)

No páni. Vždycky když si říkám, že něco nejde, tak lidi jako Vy mě přesvědčí o opaku. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.16 16:20

Ahoj, mám stejný problém. Je mi 24 a netuším co chci dělat. Mám vystudovanou ekonomku, pak Bc. taky v ekomickým oboru. No nikdy mě to nebavilo :/ Je mi jasný, že skončím někde v kanclu, ale životní náplň v tom nevidím. Uvažuji, že bych třeba zkusila podnikat, ale v čem? Nemám žádný zvláštní nadání, jako třeba dělat nehty, navrhovat oblečení, nebo co já vím. Chtěla bych mít třeba kavárnu, ale to mi přijde uplně jako nedosažitelná věc. :/ anonym prosím zachovat

• Citovat
  • Upravit
1883
8.8.16 16:59

A umíš něco za co by ti někdo jiný byl ochoten zaplatit?

Jestli ne tak hurá jako státní úřednice. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.8.16 17:02
@AlphaOmega píše:
No trochu pozdě začínat kariéru ve 30ti. Ale pořád lepší než ve 40ti.

aha a nejsi 20 let pozadu? s tímto názorem? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.16 17:15

A zkoušela jsi sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.16 20:49

@AlphaOmega no právě že neumím :/ Já vím, stejně v ničem podnikat nebudu, to sou jen takový neuskutečnitelný sny.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat