Nevím, jaký sporťák?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Niky7
22.9.11 10:19

Nevím jaký sporťák?

Ahoj holky potřebuji radu. Gábinka má teď půl roku a už se mi pomalu nevejde do normálního kočárku. Nevím jaký koupit v rozumné ceně a hlavně a aby byl na zimu…? Nevíte po něčem? Hlacvně aby byl teplý, polohovatelný atd. Gábi ještě nesedí. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1419
22.9.11 10:51

Ahoj, tak mě se sice ještě vejde do korbičky, ale už budu předělávat na sporťák, protože chce strašně vidět. Už se těším jak tam bude koukat jako šéf:-)Samozřejmě nebude sedět, ale bude v pololehu. Mám X lander, no nemůžu se dočkat :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
22.9.11 10:57
Evulec píše:
Ahoj, tak mě se sice ještě vejde do korbičky, ale už budu předělávat na sporťák, protože chce strašně vidět. Už se těším jak tam bude koukat jako šéf:-)Samozřejmě nebude sedět, ale bude v pololehu. Mám X lander, no nemůžu se dočkat :srdce: :dance:

Taky mám x-lander, jsem maximálně spokojená, malá tam šla v pěti měsících, nevešla se do korbičky a bylo to super, odjezdila ve spoťáku zimu a nemůžu si ztěžovat, taky neseděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.9.11 11:02
Sandy1506 píše:
Evulec píše:
Ahoj, tak mě se sice ještě vejde do korbičky, ale už budu předělávat na sporťák, protože chce strašně vidět. Už se těším jak tam bude koukat jako šéf:-)Samozřejmě nebude sedět, ale bude v pololehu. Mám X lander, no nemůžu se dočkat :srdce: :dance:
Taky mám x-lander, jsem maximálně spokojená, malá tam šla v pěti měsících, nevešla se do korbičky a bylo to super, odjezdila ve spoťáku zimu a nemůžu si ztěžovat, taky neseděla.

Tak tos mě moooc potěšila! :hug: Z jedné strany mi je líto, že už nebude to malinké miminko v korbičce, ale pokud mu bude líp ve sporťáku, tak už se těším. Měla jsem trochu strach, že v zimě mu tam bude zima, přece jen do korby moc nefouká, ale když říkáš, že v pohodě, tak to mě uklidnilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.9.11 11:08

No ještě mi vrtá hlavou pláštěnka, mám jen jednu a to na hlubokou korbu, ona pasuje i na sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
22.9.11 13:14

ahojky tak my máme taky X lander a fakt super, malá v něm byla od 7 měsíců a super,dokonce sme k tomu dostali nánožník a krásně teplou dečku do něj v té samé značce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
22.9.11 13:15
Evulec nám jde i na sporťák :-) sice drobet plandá ale je to dobré..
Evulec píše:
No ještě mi vrtá hlavou pláštěnka, mám jen jednu a to na hlubokou korbu, ona pasuje i na sporťák?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
22.9.11 17:59

Tak to jste mi teda poradili :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10134
22.9.11 20:21

já kupovala sporťák teď, bohužel jsem měla dost omezené šance, původně jsem chtěla Graco Trekko, ale neprojel bych dveřma u bytu a ani do výtahu, tam nám nejde ani Xlander.. budem mít Cam Cortina X3
taky je dobrý vzít v potaz kufr auta, jestli má přehazovací sedačku, nebo rukojeť..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5051
22.9.11 20:50
Evulec píše:

Na sporťák je jin á, ale dost drahá já kupovala univerzální a stála mi dvě stovky a je super, ted už je dražší, ale stejně je levnější než originál ten stojí 840. http://babypoint.ibyznys.cz/…is_zbozi.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.9.11 20:52
Pavča S píše:
Evulec nám jde i na sporťák :-) sice drobet plandá ale je to dobré..
Evulec píše:

Díkes :palec:
Niky7-záleží jestli chceš 4kolku, 3kolku, pevná kola… Nevidíme do tebe jaký by sis přibližně představovala.. co třeba X lander, DorJan, Casuplay,Quinny ,je toho hodně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.9.11 20:52

Taky jsem kupovala na xLander (xRun) neoriginální pláštěnku. Myslím, že na MMB. Slouží i sedí perfektně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.9.11 20:53
Sandy1506 píše:
Evulec píše:
Na sporťák je jin á, ale dost drahá já kupovala univerzální a stála mi dvě stovky a je super, ted už je dražší, ale stejně je levnější než originál ten stojí 840. http://babypoint.ibyznys.cz/…is_zbozi.asp?…

Zkusím tu jednu a když ne, tak koupím tu univerzální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.9.11 18:22
Niky7 píše:
Ahoj holky potřebuji radu. Gábinka má teď půl roku a už se mi pomalu nevejde do normálního kočárku. Nevím jaký koupit v rozumné ceně a hlavně a aby byl na zimu…? Nevíte po něčem? Hlacvně aby byl teplý, polohovatelný atd. Gábi ještě nesedí. Děkuji

a máš nějaké další požadavky?
počet kol, otočný sedák, cena, nafukovací kola, atd. ?
kočárků je spouusta (díky bohu :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
10.4.12 15:55

Ahoj, chtěla bych poradit sporťák kam se vejde větší dítě, aby mu nepřekážela stříška a mohl jezdit proti směru?
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4