Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, tak mě se sice ještě vejde do korbičky, ale už budu předělávat na sporťák, protože chce strašně vidět. Už se těším jak tam bude koukat jako šéf:-)Samozřejmě nebude sedět, ale bude v pololehu. Mám X lander, no nemůžu se dočkat
![]()
Evulec píše:
Ahoj, tak mě se sice ještě vejde do korbičky, ale už budu předělávat na sporťák, protože chce strašně vidět. Už se těším jak tam bude koukat jako šéf:-)Samozřejmě nebude sedět, ale bude v pololehu. Mám X lander, no nemůžu se dočkat![]()
Taky mám x-lander, jsem maximálně spokojená, malá tam šla v pěti měsících, nevešla se do korbičky a bylo to super, odjezdila ve spoťáku zimu a nemůžu si ztěžovat, taky neseděla.
Sandy1506 píše:Evulec píše:Taky mám x-lander, jsem maximálně spokojená, malá tam šla v pěti měsících, nevešla se do korbičky a bylo to super, odjezdila ve spoťáku zimu a nemůžu si ztěžovat, taky neseděla.
Ahoj, tak mě se sice ještě vejde do korbičky, ale už budu předělávat na sporťák, protože chce strašně vidět. Už se těším jak tam bude koukat jako šéf:-)Samozřejmě nebude sedět, ale bude v pololehu. Mám X lander, no nemůžu se dočkat![]()
Tak tos mě moooc potěšila!
Z jedné strany mi je líto, že už nebude to malinké miminko v korbičce, ale pokud mu bude líp ve sporťáku, tak už se těším. Měla jsem trochu strach, že v zimě mu tam bude zima, přece jen do korby moc nefouká, ale když říkáš, že v pohodě, tak to mě uklidnilo ![]()
No ještě mi vrtá hlavou pláštěnka, mám jen jednu a to na hlubokou korbu, ona pasuje i na sporťák?
ahojky tak my máme taky X lander a fakt super, malá v něm byla od 7 měsíců a super,dokonce sme k tomu dostali nánožník a krásně teplou dečku do něj v té samé značce ![]()
Evulec píše:
No ještě mi vrtá hlavou pláštěnka, mám jen jednu a to na hlubokou korbu, ona pasuje i na sporťák?
já kupovala sporťák teď, bohužel jsem měla dost omezené šance, původně jsem chtěla Graco Trekko, ale neprojel bych dveřma u bytu a ani do výtahu, tam nám nejde ani Xlander.. budem mít Cam Cortina X3
taky je dobrý vzít v potaz kufr auta, jestli má přehazovací sedačku, nebo rukojeť..
Evulec píše:
Na sporťák je jin á, ale dost drahá já kupovala univerzální a stála mi dvě stovky a je super, ted už je dražší, ale stejně je levnější než originál ten stojí 840. http://babypoint.ibyznys.cz/…is_zbozi.asp?…
Pavča S píše:
Evulec nám jde i na sporťáksice drobet plandá ale je to dobré..
Evulec píše:
Díkes ![]()
Niky7-záleží jestli chceš 4kolku, 3kolku, pevná kola… Nevidíme do tebe jaký by sis přibližně představovala.. co třeba X lander, DorJan, Casuplay,Quinny ,je toho hodně ![]()
Taky jsem kupovala na xLander (xRun) neoriginální pláštěnku. Myslím, že na MMB. Slouží i sedí perfektně:-)
Sandy1506 píše:Evulec píše:Na sporťák je jin á, ale dost drahá já kupovala univerzální a stála mi dvě stovky a je super, ted už je dražší, ale stejně je levnější než originál ten stojí 840. http://babypoint.ibyznys.cz/…is_zbozi.asp?…
Zkusím tu jednu a když ne, tak koupím tu univerzální ![]()
Niky7 píše:
Ahoj holky potřebuji radu. Gábinka má teď půl roku a už se mi pomalu nevejde do normálního kočárku. Nevím jaký koupit v rozumné ceně a hlavně a aby byl na zimu…? Nevíte po něčem? Hlacvně aby byl teplý, polohovatelný atd. Gábi ještě nesedí. Děkuji
a máš nějaké další požadavky?
počet kol, otočný sedák, cena, nafukovací kola, atd. ?
kočárků je spouusta (díky bohu
)
Ahoj, chtěla bych poradit sporťák kam se vejde větší dítě, aby mu nepřekážela stříška a mohl jezdit proti směru?
Děkuji moc
Ahoj holky potřebuji radu. Gábinka má teď půl roku a už se mi pomalu nevejde do normálního kočárku. Nevím jaký koupit v rozumné ceně a hlavně a aby byl na zimu…? Nevíte po něčem? Hlacvně aby byl teplý, polohovatelný atd. Gábi ještě nesedí. Děkuji