Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Přišla jsem se sem spíše vypovídat.
Jedná se o můj vztah s přítelem, se kterým jsem rok. Známe se 2 roky a poznali jsme se na seznamce.
Aktuálně spolu přes půl roku bydlíme.
S přítelem máme zvláštní vztah. Ani jednou jsme spolu nespali a ani se nelíbali. Jediné, co po mě chtěl, je orální sex (jen pro něj).
Samozřejmě, že celá situace mne trápí. Nic podobneho jsem v živote nezažila. Nekolikrat jsem se s nim o tom snažila mluvit, ale vždy me necim odbyl. Sám ve vztahu se nesnaží.
Je mu tak nějak jedno, jak to spolu máme.
Tvrdí mi však, že me má rád a rád se se mnou i kolikrát mazlí. Nevím, jestli má nějaký problém, či ho jen dostatečně nepřitahuji. Ale na jednu stranu na mne sahá..nevím
Když jsme byli kamarádi, měl jednu holčinu.
Nebo “měl”. Byla to domina a on z ní byl hotový. Prezentoval se totiž, jako submisivní.
Měl napsané její jméno na instagramu a její fotku na tapetě. Co jsme spolu, tak si tak mé jméno nedal a na tapetě má nějakou holku z googlu. Vím, že je to banalita, ale příjde mi to minimálně zvláštní.
Rozcházet se nechce, protože mě má rád.
Jen já nevím, jestli má tedy nějaký problém, nebo mne jen využívá, aby měl s kým bydlet.
Sama jsem z toho hrozně zmatená, protože jsem opravdu nikdy podobnou situaci nezažila. Nedonesl mi ani kytku, teda jen jednou, kdyz jsem zjistila, že má seznamku. Úplnou náhodou, když mi ukazoval na telefonu nějakou fotku a vyjela tam právě seznamka. Za to se mi omluvil a od té doby nic.
Nevím co si mám myslet. Když jsem se setkala s klukem, který by mě chtěl využít, bylo to jinak. Naopak mu šlo o sex…
Opustila bych ho, ale bojím se, abych neudělala chybu. Treba ma opravdu nejaky problem a boji se se mnou o tom mluvit…
Netusím.
@Eli669 píše: Více
Nebylo ani líbání? Pak nechápu vztah, kde není žádný kontakt. To jste pak jedině kamarádi a spolubydlící, ne partneři ![]()
Asi jste spolubydlící ne? Tohle nikdo za vztah považovat nemůže ![]()
Tak to snad není ani vztah, když jste se ani nelíbali. Jste max kamarádi. ![]()
Doufám, že jsi troll. Žádná ženská snad nemůže být tak hloupá, aby měla takový nevztah. Fakt nemáš žádné kamarádky, rodinu, u kterých bys viděla jak má vztah vypadat? Proč s ním jsi?
A proč že jsi vlastně šla do toho společného bydlení? Jako promiň, ale mě kdyby chlap nedal ani pusu, tak bych tomu za prvé neříkala
Vztah a za druhé bych s ním nebydlela. Říkáš, že tě nevyužívá kvůli sexu, ale orál děláš jen ty jemu ![]()
Další věc, že pokud ho rajcujou dominy, má takové sklony apod.,tak ty ho jenoduse nevzrusujes. Bud ho zacni pořádně „trápit“, nebo utec. Já bych s ním nebyla ani vteřinu.
Můžu se zeptat, co na něm ty vidíš? Já bych ho snad ani jako přítele nenazvala, spíše jako spolubydlícího, kterému poskytuješ služby. Já se jemu nedivím, že s tebou je - kde by našel takovou, co by mu tolik věci trpěla, ale tebe nechápu.
Bohužel, tě využívá. Je to smutné. Uteč co nejrychleji můžeš až potom zjistíš pravdu. Ale asi je mu to vše na salámu.
On je divný, ale to ty taky. Proč to děláš??? Co tě k tomu vede? Kam zmizela tvá sebeúcta, sebeláska a sebevědomí?
Tý jo, a já si říkala, jaký mám zvláštní vztah s přítelem…tak vidím, že nemám ![]()
A jak vypadá to vaše mazlení? ![]()