Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky ženy, potřebovala by jsem s něčím pomoct nebo poradit. Beru už antinu 7 let v posledním měsíci je pravda, že jsem ji brala jak jsem si vzpoměla ( práce). Týden před menstruaci jsem 2 dny mírně krvácela a den kdy jsem dostala menstruaci tak jsem jen tak light špinila 2 dny, že by se dala použít intimka ( a to mám vždy menstruaci 4 dny první dva velmi silné) Tak mi to nedalo tak jsem zašla k doktorce a ta mi řekla at si udělám gravitest. Ten mi vyšel negativní. Moc bych to neřešila, ale v poslední době se mi motá hlava a není mi nějak dobře do toho mě píchá někdy v podbříšku a hlavně ta únava je masakr. Co by jste mi doporučili? Mám si znovu udělat test? Nebo je to psychika? Budu ráda za jakékoliv info.
No tak testem nic nezkazis
Delej si ho do dalsi ms, kdyz prijde-nejsi tehu, kdyz neprijde-gratulka ![]()
Proč ti doktorka nevzala krev? Tak zkus asi radši ještě jeden test no. ale jestli nebyl pozitivní před tím, tak to asi těhotenství nebude, to už by bývalo asi bylo něco vidět.
Nechápu, proč ti hned nevzala krev, ted si udělej další test a uvidíš
@Tanka89 jj, po pár dnech další test nebo si dojdi do krevního centra a nech si udělat test z krve (máš to na 100 % jisté). Stojí to cca 200-300 kč, výsledky většinou odpoledne.
@Marketka.1992 No to je jasny, ale je tam mensi pravdepodobnost..
Me mamky sestra mela menstruaci 3 měsíce a byla tehotna 3 mesice.
Nechapu moc otazky typu „proc ti nebrala krev?“ Proc by ji tu krev mela brat, kdyz mela test negativni? To je v tomto pripade zbytecny a je to normalni postup. Pokud nebrala prasky, jak mela, tak je logicky, ze se ji trochu rozhodily hormony a ms si ted muze delat co chce.
@Marketka.1992 píše:
@S.maya test zo taky ale neukáže po „5“ dnech.
To je jasny. Ale proc zrovna po peti dnech?
Ja nechapu smysl diskuze…napsat „mam si udelat dalsi test?“ mi prijde uplne zbytecny, beztak by sis ho sama udelala, ne? Nebo uz mam asi mozek na dovoleny, ale nechapu…
To byl priklad nevim za jak dlouho po problemu moznemu tehu sla paní k mudr.
Jsem další, co nechápe smysl diskuse. Co ti brání udělat si znovu test? Cena? ![]()
Mě se taky posledních 14 dnů motala hlava, chtělo se mi spát, bolelo mě celý tělo, než mi došlo, že si mám zajít k obvodní, která mi zjistila úplně jinej problém, řešitelnej ATB. ![]()
Mě se motá hlava dnes a denně a jsem unavená, ale ne těhotná.. Hold nemládnem
![]()