Nevím, jaký předmět si vybrat na státnice

Anonymní
22.12.18 21:06

Nevím z jaký předmět si vybrat na státnice

Ahoj, studuji 2. ročník speciální pedagogiku-vychovatelství a už bych měla vědět z čeho si vybrat jestli Etopedii, Somatopedie nebo Psychopedii. Chtěla bych pak pracovat v takové menší speciální škole u nás. Akorát pořád váhám. Chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo pracuje ve speciální škole, co by mi spíš doporučil. Váhám spíš mezi somatopedií a psychopedií.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1137
22.12.18 21:07

Na co je spec. škola orientovaná? Z toho bych vycházela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
22.12.18 21:12

Vzala bych předmět,ve kterem jsem si jistá a ktery me nejvíc zajímá. Ono je to ve finále jedno,podle mě Ti statnicove predmety budoucí zamestnavatel zkoumat nebude a pokud uz nemáš v té škole pracovní poměr,tak taky nemáš nic jistého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
22.12.18 21:14

Já bych šla do psychopedie. Je podle mého mnohem využitelnější u širšího spektra zaměstnavatelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.12.18 21:20

@SibyllaTrelawney je to zaměřeno především pro žáky s lehčím mentálním postižením, psychopedie tady vychází asi líp, jenže mě víc baví ta somatopedie a vůbec celkově na té škole ta profesorka co má na starosti tenhle předmět je to takové ucelenější a lepší příprava než u té psychopedie. Proto se pořád nemůžu rozhodnout

• Citovat
  • Upravit
1049
22.12.18 21:27

Pokud chceš pracovat ve speciální škole pak psychopedii, ta se ti bude hodit určitě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
22.12.18 21:31
@Anonymní píše:
@SibyllaTrelawney je to zaměřeno především pro žáky s lehčím mentálním postižením, psychopedie tady vychází asi líp, jenže mě víc baví ta somatopedie a vůbec celkově na té škole ta profesorka co má na starosti tenhle předmět je to takové ucelenější a lepší příprava než u té psychopedie. Proto se pořád nemůžu rozhodnout

Vzala bych to,co je Ti bližší,nač si to delat těžší.
V ramci studia mas zkousky ze vsech sesti „pedii“ a blíže to nikdo zkoumat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
22.12.18 21:35

Somatopedii bych brala jen pokud bych dělala v lázních nebo ve spec. škole pro tělesně postižené. Já jsem kdysi kvůli nesympatické profesorce nezvolila etopedii a dnes by se mi ohromně hodila. Není až tak pravda, že zaměstnavatele nezajímá, které pedie máš. Mě se vždy ptali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
22.12.18 21:56

Z čeho státnicuješ je pro praxi zcela irelevantní. Při pohovorech se na to nikdo neptá, podstatná je praxe a případné specializované kurzy. Sestimsmiř.

Státnicuj z toho, co ti je bližší a nebo co ti přijde snazší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12638
22.12.18 22:47
@Anonymní píše:
Ahoj, studuji 2. ročník speciální pedagogiku-vychovatelství a už bych měla vědět z čeho si vybrat jestli Etopedii, Somatopedie nebo Psychopedii. Chtěla bych pak pracovat v takové menší speciální škole u nás. Akorát pořád váhám. Chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo pracuje ve speciální škole, co by mi spíš doporučil. Váhám spíš mezi somatopedií a psychopedií.
Myslim, ze nejvice se ti budee hodit etopedie..deti s poruchami chovani je hodne a je potreba je diagnostikovat..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
23.12.18 07:35

souhlas s @Ou @Jana206 je to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie