Nevím, jaký předmět si vybrat na státnice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Vzala bych předmět,ve kterem jsem si jistá a ktery me nejvíc zajímá. Ono je to ve finále jedno,podle mě Ti statnicove predmety budoucí zamestnavatel zkoumat nebude a pokud uz nemáš v té škole pracovní poměr,tak taky nemáš nic jistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych šla do psychopedie. Je podle mého mnohem využitelnější u širšího spektra zaměstnavatelů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SibyllaTrelawney je to zaměřeno především pro žáky s lehčím mentálním postižením, psychopedie tady vychází asi líp, jenže mě víc baví ta somatopedie a vůbec celkově na té škole ta profesorka co má na starosti tenhle předmět je to takové ucelenější a lepší příprava než u té psychopedie. Proto se pořád nemůžu rozhodnout
- Citovat
- Upravit
Pokud chceš pracovat ve speciální škole pak psychopedii, ta se ti bude hodit určitě víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@SibyllaTrelawney je to zaměřeno především pro žáky s lehčím mentálním postižením, psychopedie tady vychází asi líp, jenže mě víc baví ta somatopedie a vůbec celkově na té škole ta profesorka co má na starosti tenhle předmět je to takové ucelenější a lepší příprava než u té psychopedie. Proto se pořád nemůžu rozhodnout
Vzala bych to,co je Ti bližší,nač si to delat těžší.
V ramci studia mas zkousky ze vsech sesti „pedii“ a blíže to nikdo zkoumat nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Somatopedii bych brala jen pokud bych dělala v lázních nebo ve spec. škole pro tělesně postižené. Já jsem kdysi kvůli nesympatické profesorce nezvolila etopedii a dnes by se mi ohromně hodila. Není až tak pravda, že zaměstnavatele nezajímá, které pedie máš. Mě se vždy ptali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z čeho státnicuješ je pro praxi zcela irelevantní. Při pohovorech se na to nikdo neptá, podstatná je praxe a případné specializované kurzy. Sestimsmiř.
Státnicuj z toho, co ti je bližší a nebo co ti přijde snazší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Myslim, ze nejvice se ti budee hodit etopedie..deti s poruchami chovani je hodne a je potreba je diagnostikovat..
Ahoj, studuji 2. ročník speciální pedagogiku-vychovatelství a už bych měla vědět z čeho si vybrat jestli Etopedii, Somatopedie nebo Psychopedii. Chtěla bych pak pracovat v takové menší speciální škole u nás. Akorát pořád váhám. Chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo pracuje ve speciální škole, co by mi spíš doporučil. Váhám spíš mezi somatopedií a psychopedií.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, studuji 2. ročník speciální pedagogiku-vychovatelství a už bych měla vědět z čeho si vybrat jestli Etopedii, Somatopedie nebo Psychopedii. Chtěla bych pak pracovat v takové menší speciální škole u nás. Akorát pořád váhám. Chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo pracuje ve speciální škole, co by mi spíš doporučil. Váhám spíš mezi somatopedií a psychopedií.