Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, snažíme se o druhé mimi.Od ledna beru prášky na žlázu, mam sníženou funkci a v únoru jsem 14 dní pila kontryhelový čaj, na upravení ms. Né že bych jí měla nějak rozhozenou. Někdy jsem to měla za 26 dní, někdy za 28,ale když chceme to druhé, tak jsem si říkala, že kontryhel krásně prokrvuje dělohu atd. Minulý čtvrtek jsem byla na stěru z čípku, ten den jsem trošku zakrvácela, v pátek a sobotu nic.Pak jsem zakrvácela v neděli s troškou krve, v pondělí nic a od úterý do dneška stále špiním s troškou krve. V pondělí 9 jsem měla podle výpočtů ovulaci, a ms má dorazit v neděi nebo v pondělí. Myslíte, že můžu špinit i po tom stěru z čípku, nebo že by mi už o týden dopředu dorazila ms?! dělala jsem si test a nic, tak jsem z toho zmatená..
někde jsem četla, že kontryhel může i tu ms rozhodit, to je asi můj případ, ale nevím ![]()
@Hana16 no mě kontryhle ms rozhodil tak že jsme ho musela vysadit. Pokud ms máš pravidelnou, sliznice dorůstá jak má tak bych ho nepila
krvácení po stěru bývá ale spíš špinění ten den ![]()
Tak to bude asi tím, i když mám teda ms, tak mě pobolívá na levé straně a ted nic.No čaj už pít nebudu, a ted abych si zase počítala na kalkulačce plodné dny
pořád to přepočítávám podle toho kdy ta ms dorazí a on nového roku se to pořád mění
tak snad se nám to do konce srpna podaří ![]()
@Hana16 : kalkulacka je na houby, pokud chces vedet, kdy ovulujes, mer teplotu nebo delej testy
Tak u prvního nám to podle kalkulačky vyšlo…takže poslední ms mám počítat od úterý ![]()