Zklamání u gynekologa

20.3.15 10:25

Zklamání u gynekologa

Ahoj holky, jsem v tomhle všem ještě úplný nováček a nemám moc s kým probrat, co teď řeším, tak si s dovolením vyleju srdíčko tady :-) o víkendu jsem měla dostat MS a nedostala a protože jsme se trochu snažili o otěhotnění, dělala jsem dělala jsem si testy. Normální papírkové mi ukazovaly pořád silnější dvě čárky, tak jsem v pondělí volala na gyndu a sestra mi řekla, že můžu dojít kdykoli na prohlídku, klidně tento týden. Zdálo se mi to sice brzo, ale řekla jsem si, že tomu asi rozumí líp a objednala jsem se na dnešek. Mezitím jsem si ještě dělala test Clearblu, taky pozitivní. No, dneska jsem tam došla a doktor na mě hleděl, jak kdybych spadla z višně, že prý tam sice nějaká tečka na UTZ je, ale že ruku do ohně za to nedá a že se radši ani nemám nikde chlubit, že jsem těhotná a mám dojít až za 14 dní. Tak jsem si přišla jak úplný blbeček.. Nechapu, proč mě teda ta sestra tak brzo objednával. Zeptala bych se, ale měla jsem co dělat, abych se tam nerozbrečela. I teď jsem z toho úplně zdeptaná a nevím teda, jak to je, jak to bude a je mi z toho všeho pěkně zle.. Nějaká slova povzbuzení, prosím prosí…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65335
20.3.15 10:28

@MichaelaLiliana vydrž a jdi za 14 dní
Brali ti krev? Kdyžtak jdi na krev ať víš. jestli je nějaké hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4829
20.3.15 10:29

@MichaelaLiliana jestli máš pozitivní testy, tak těhotná budeš. Gratuluju a z doktora si nic nedělej, občas jim chybí menší či větší dávka empatie. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
20.3.15 10:30

@MichaelaLiliana Je pravda, že tě objednala brzo, u nás objednává nejdříve 10 dní po pozitivním testu, spíš až 14 dní. Zklamaná nebuď, gynekolog má pravdu zatím si to nechejte pro sebe,, chovej se jako by jsi těhotná byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
20.3.15 10:31

Tvůj gynekolog reagoval uplně adekvátně. Podle testů jsi těhotná, tak se raduj a k lékaři jdi až za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
20.3.15 10:33

@MichaelaLiliana taky jsem takové chování zažila u gyndoša… připadala jsem si, jak kdybych si ty čárečky na ty testy nakreslila… ale vzal mě krev a ta vyšla pozitivně… tak jsem zvědavá co mi řekne dál… na kontrolu jdu v pondělí… jsem z něho taky otrávená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
20.3.15 10:35

@MichaelaLiliana gratuluji k těhotenství :kytka: určitě vydrž minimálně ty dva týdny, pak bude možná vidět už i bijící srdíčko :-) Asi to ještě nikde nerozkřikuj, ale chovej se jako těhotná. A na doktora se vybodni a nedělej si s tím hlavu, v nejhorším ho prostě změň. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.15 10:36

Krev mi nebrali a byal jsem moc vyklepnutá na to, abych si o to řekla.. Empatie mu teda dneska chyběla řádně. Ach jo, a já myslela, že nejhorší bude to čekání na MS a následně na test, ale koukám, že pomaluty stresy hned tak neskončí, co? :-) bohužel nejsen vůbec typ, co by si řekl - ok, tak počkám a nebudu to zatím řešit. Ale ono se nic jiného dělat asi nedá.. Děkuju každopádně za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
20.3.15 10:40

V pohodě, určitě těhotná jsi, jenom je ještě moc brzo na to, aby bylo něco vidět.. teď jen vydržet 14 dní a můžeš se radovat z fotky z ultrazvuku… gynekolog měl sice pravdu, ale mohl volit jiná slova.. k takovému bych já teda nechodila, jelikož jsem zvyklá od své doktorky na přátelský pokec :lol:.. a sestřička musela být asi pěkně zmatená, když ti řekla, ať klidně přijdeš, je fakt moc brzo :), ale jinak gratuluju :kytka: a držím palce, ať je vše v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
20.3.15 10:41

@MichaelaLiliana jo, tak tohle je jedna z věcí, která mi skutečně nevyhovuje v péči gynekologa. místo těšení se na miminko tě hodil do depky a udělal z tebe blba. samozřejmě si nikdo nepřeje, aby z velké naděje byly najednou slzy, protože těhotenství nevyšlo. Ale proč se neradovat, byť nevíme, jak dlouhou dobu s námi miminko zůstane?

zkus se vrátit k sobě a svým pocitům, je tam nějaký intuitivní pocit, že těhotná jsi? jak ti opravdu je? moc držím palce, aby miminko sílilo a rostlo a cítilo se milované svými rodiči. o to jde :kytka: a pan doktor ať si trhne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.15 10:41

@berusa.m já vím, že nic jiného mi asi říct nemohl, mě spíš taky víc naštvala ta sestra, že mě vůbec tak brzo objednala a já tam pak natěšeně klušu a doktor mě tak zpraží.. To mě holt rozhodilo a asi těhotná jsem, protože jinak bych kvůli tomu asi nebrečela jak malá :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
20.3.15 10:45

Poslední dobou co tu čtu o jednání dr. mě někdy opravdu dokáže naštvat. Určitě vydrž a pro jistotu si kup domů ještě pár TT a dvakrát do týdne bych si je ještě udělala pro vlastní jistotu a klidnější pocit.

Mám ještě schované všechny fotky z UTZ a koukala jsem a první jsem měla 4+2 a byla tam jen malinkatá černá tečička :) a hned doktor gratuloval.

Takže se neboj myslím, že na sto procent jsi těhulka :) a na dr. se vyprdni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
20.3.15 10:48

Počkej si na 6tt a i se srdíčkem ja nikdy nebyla dřiv vždy mě obědnaly takto 6tt a vic a vidět bylo i srdičko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
20.3.15 10:58

Já teda nechápu co udělal gynekolog blbě, řekl pravdu jak to je… :nevim:

prostě počkej, říkat bych to stejně neříkala i kdyby to byla pravda ještě notnou chvíli a pak uvidíš…
takhle na začátku je to hop nebo trop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.15 10:58

Gratuluju :) Doktoři občas umí být rozmrzelí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí