Finanční krize

Anonymní
3.3.11 16:03

nevite nekdo

ahojky dostala se nektera z vas do krize? potrebovala bych poradit jestli nevite o nejake pujcce nebo financni pomoci od statu. Pritel ode mne odesel musela jsem zaplatit najem a z matersky my nic nezbylo a vubec nevim kam bych se mohla obratit jsem sama s detma muj prijem je 8600.- + alimenty co teprve budu muset vylitat. Je mi jasne ze se musim odstehovat do mensiho bytu ale co delat nez se tak stane :oops: vubec uz nevim co delat , moje rodina my dala 1500.- a vic se na ni spolehat nemuzu.. Ale kupuji sunar malymu a ja skoro nejim ale stejne se neda vyjit s tak malym prijmem. Nevim co delat dostala se nejaka z vas do stejne situace? :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
3.3.11 16:38

ahoj
existuje prispevek v hmotne nouzi

http://www.mpsv.cz/cs/5

zajdi si co nejdriv na socialku, reknou ti, co je treba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.3.11 17:08

Mám taky pocit že by jsi v tomhle případě měla mít nárok na nějaký sociální přízpěvek, ale 100% to nevím :nevim: Budu držet palce ať je brzy líp!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.11.15 13:02

Prosím radu

Ahojky.
Potřebuji radu. Bývalí mě nechal, odstěhoval se a ještě k tomu mi vybral celé konto. Nevíte některá o nějaké rychlé půjčce? Nepotřebuji závratnou částku jenom musím nějak přežít s malou do příští mateřský. Jsem už fakt zoufalá. Díky za každou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
12.11.15 16:16

Co takhle pujcka u banky, kde mas ucet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
12.11.15 20:52

@ErinkaŠ Já doporučuji azylový dům: http://praha.charita.cz/…by/adgloria/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.11.15 20:56
@ErinkaŠ píše:
Ahojky.
Potřebuji radu. Bývalí mě nechal, odstěhoval se a ještě k tomu mi vybral celé konto. Nevíte některá o nějaké rychlé půjčce? Nepotřebuji závratnou částku jenom musím nějak přežít s malou do příští mateřský. Jsem už fakt zoufalá. Díky za každou radu.

předpokládám, že máš rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.17 17:45

prosím o radu

Zdravím maminky potřebovala bych poradit ocitla jsem se ve finanční krizi žila jsem 5 let s přítelem vše klapalo tak jsme si řekli že bychom rádi miminko vše bylo skvělý a fajn jenže ted jsem měsíc před porodem a přítel se rohodl že nás opustí poslední 2 měsíce jsem na něm byla finančně závisla protože jsem přišla o práci a za našetřené penízky jsem pořídila výbavičku pro miminko jenže ted když došlo na nejhorší se prostě rozhodl odejít jsem v pronájmu ale bez finančních prostředků chci se zeptat zda mám nárok na tzv hmoutnou nouzi a jestli nevíte jaké podmínky jsou nutné pro vyřízení této dávky na md mi nevznikl nárok čili po porodu budu pobírat rp ale co do té doby z čeho ted zaplatit nájem? prosím poradte nemám už z našetřeného ani korunku protože jsem vše dala za výbavičku a do bytu :( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel