Nevolnost 32. tt

2451
23.5.14 21:12

Nevolnost 32 tt

Ahoj holky prosla jsem par diskuzi tady ale nenasla jsem co jsem hledala a ptze brouzdam jen na mobilu s pomalym netem radsi zakladam diskuzi. Je mi od vcera zle, jsem ve 32 tt, po cisari pred dvema lety. Od vcerejska je mi zle, dlouho jsem nemojla prijit na to jak to popsat az dnes mi to doslo… Je to stav jako pri poradny kocovine, do toho me teda na polknuti boli v krku. Co myslite, mam s tim radsi nekam jit?? Nahlodal me hlavne manzel, jinak bych asi volila vyckavaci metodu, uz jen proto ze mam doma dvouletaka, co dava zabrat. Mela jste ci mate nektera neco podobneho? Diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
23.5.14 21:17

Ahoj, ted byly horka, jestli tě bolí v krku, mužeš mít angínu, ted bude víkend, když ti bude hodně špatně, zajed na pohotovost nebo si zajdi v pondělí k obvodákovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
23.5.14 21:20

Jo asi pockam co bude po vikendu, ale jestli to bude angina tak to bude fakt super protoue mam alergii na penicilin :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
23.5.14 21:38

@nulu86 zrovna dnes jsem cetla

Pregnancy symptoms you should never ignore, jeden z nich je:

Flu exposure or symptoms. Both flu and H1N1 (swine) flu are very risky for pregnant women. So let your caregiver know right away if you've been in close contact with someone who has the flu or if you have any flu symptoms, which may include fever, sore throat, cough, runny or stuffy nose, fatigue, and body aches and chills. Symptoms may occasionally include vomiting or diarrhea.

Je to z odkazu zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
23.5.14 22:30

Bylo by prosim mozne to prelozit? Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
23.5.14 23:27

@nulu86 takto staci?
Těhotenské symptomy, které byste neměly nikdy ignorovat:
viz zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
23.5.14 23:28
@nulu86 píše:
Bylo by prosim mozne to prelozit? Dekuji ;)

pokud to vubec bylo na me :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
24.5.14 06:21

Pokud nemáš teplotu, počkej. Jinak běž. Mne se to stalo taky kolem stejného tydne a samo to přešlo za par dní. Výrazně jsem zvýšila jen příjem vitaminu včetně čerstvých šťáv, abych se vyhnula lékům. Bylo to utrpení ale přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí