Strach v druhém těhotenství

30
23.5.14 15:08

Strach v druhém těhotenství

Heze ý den :kytka: Chtěla bych si popovídat, jestli to cítil nekdo stejně..
Mame doma chlapečka-4 ročky, a dlouho jsme se snažili o druhe.Ted se zadařilo, přitel je štastny, ale mě přepadl hrozny strach..z financi, ztoho že sem v nove praci a musela bych vydrzet do 8 mesice abych mela odpracovano(nejsme teda zadni soc. připadi, ale co kdyz nebudou zbyvat penizky na to a to..),dale mam panickou hruzu z porodu-noční mury uz od 1 porodu, a hlavne se mi chce brecet kdyz si predstavim ze by se muj prvorozeny citil odstrcene(do ted jsme se meli jen sami pro sebe, hodne se mu venuju)
A na druhou stranu si ani nedokazu predstavit milovat jine dite stejně jako jeho.
Mel nekdo taky tolik obav, nebo uz to není snad ani dobry mit vic strachu nez radosti? :oops: :,( ach jo, ve mě se to tak mísí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4336
23.5.14 15:13

Myslím, že spoustu věcí, které tady popisuješ, zažívá leckterá z nás. Takže - mám synka, taky skoro 4 roky, o druhé se snažíme už dost dlouho - tedy vždy se zadařilo a nedopadlo to. Teď jsem těhotná a stále krvácím, ale mimi je v pořádku. Myslím, že nás šíleně ovlivňujou hormony. Ale - až ta situace nastane a v náručí si poneseš domů „druhátko“, určitě ho budeš milovat úplně stejně, jako prvorozeného synka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
23.5.14 15:20

Asi dělají své hormony a zbytečně to moc řešíš…nesmíš se tomu tak poddávat, zbytečně se pak stresuješ. Jinak porodu se taky bojím, protože poprvé jsem se tomu vyhnula plánovaným císařem, ale prostě musíš to brát tak, že když to šlo dovnitř, tak ven to musí taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
23.5.14 15:21

@IvaX Ty poslední 2 věty jsou přesný! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
23.5.14 15:26

Nestresuj se. měla jsem to podruhý úplně stejně, a bohužel jsem ty myšlenky až do porodu nerozehnala..až po porodu jsem pochopila jak jsem byla blbá, že jsem se trápila…z mladšího jsem byla jako z novorozence snad víc podělaná než ze staršího ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.5.14 15:26

Děvčátka dovnitř to šlo o moc snadněji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
23.5.14 15:28

Takže mužu doufat že me to prejde tedy…takovou dobu se na to teším a ted takovy starosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
23.5.14 17:10
@Sandruse30 píše:
Děvčátka dovnitř to šlo o moc snadněji :D

Jo jo, kdyby to bylo naopak, tak by asi bylo dětí méně :lol: příroda to zařídila chytře 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
23.5.14 17:47

Já si zase myslela, že to druhé dítě určitě nelze milovat tolik, jako to prvni :oops:
Veliký omyl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
23.5.14 18:09

Sanra: my chtěli 3 mimčo moc, já se těším strach z porodu mám víc než u druhého že takovou kliku mít nebudu už nikdy, že ty porody byly tak snadný, že ted to bude hruza. Ale třeba ne uvidíme taky mám strach spíš holý fakt, že nato budu sama kam dá ten můj 2 děti - tchýně ta se prostě snažit nebude to je mně zcela jasné…Ta prostě naše děti aboslutně odmítá hlídat a vozíme je jen ukázat.

A to druhý porod byl těžký jen dítě vytlačit kontrakce super,, ale třeba bude třetí zázrak klika.

No a pocity co první dítě no co mám říct na našeho druhého mazlíka - ten plače v obchodě když se hnu mimo a pak tam běží jak o živto když mně vidí bude to pro ní asi dost těžký. To sem ani netušila, že je takovej mazlík :mrgreen: Ale já ej pak pomazlím všechny 3 nějak se to zvládne.

Dostat se do nemocnice, tak by spadl barák brala by odchod z návštěvy tragicky válela by se i po zemi ale třeba ji podcenuji.

Klid zvládneme to těš se na mimčo ;)

• Citovat
  • Upravit
30
24.5.14 08:36

Těšim ale blaznim ztoho zaroven…Díky za prispevky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie