Pohyby přenesené do pochvy

135
22.5.14 11:05

pohyby přenesené do pochvy

Prosím o zkušenosti všechny, které mají nebo měli podobné potíže jako já. Jsem cca 20.tt, mimčo je hodně dole, ale cítím dost zvláštní pocity, když malé kope, nepřenáší se mi pohyb do břicha ale do pochvy, cítím jak kopne - někde v místě močáku, ale zároveň se mi ten pohyb přenese do pochvy, je to dost podobný pocit, jako když zažíváte vag. orgasmus - prostě jakoby krátký stah v pochvě, ale vypozorovala jsem, že je to opravdu vázané na pohyby mrněte…je to teda dost nepříjemné a sem z toho nervozní jestli je to normální, mám to skoro při každém jeho pohybu, což je dost často…do poradny jdu až za 14 dní. Někdy to pocituju opravdu intenzivně, že mě to intuitivně nutí zatnout svaly pánevního dna, aby malé nevypadlo ven :lol:
Děkuji za rady a zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
22.5.14 11:08

To asi bude běžné, občas jsem taky měla pocit, že mi už vykoukne nějaká končetina a bylo to hodně nepříjemné obzvlášť při chůzi:-) jestli máš obavy, zmiň se u doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
22.5.14 11:13

Taky jsem měla takové pocity, asi ve 34 tt mě malý tak nakopl, že jsem myslela, že mi musí prdnout voda. Občas si z toho přítel dělal srandu, že si s ním malý chce potřást rukou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
22.5.14 11:13

Určitě mu to řeknu, já to vnímám hlavně v klidu…někdy mě to až zvedne z postele, jak je to intenzivní, ale hned to povolí, je to jen vteřina současně s tím kopancem, jinak nic nebolí…snad to bude normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
518
22.5.14 11:28

Já bych řekla, že je to normální :-), ale jak u koho, já jsem to měla nejvíc u prvního, u druhého míň (ale to jsem zas měla pocit, že vypadne :-) ) a u třetího zase dost. A teď jsme se bavily s kamarádkou, ta to u prvního nezažila vůbec a zas u druhého jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
22.5.14 11:35
@smejdka píše:
Já bych řekla, že je to normální :-), ale jak u koho, já jsem to měla nejvíc u prvního, u druhého míň (ale to jsem zas měla pocit, že vypadne :-) ) a u třetího zase dost. A teď jsme se bavily s kamarádkou, ta to u prvního nezažila vůbec a zas u druhého jo :-)
:palec: :lol: tak to je dobrý, já mám první a všechno je pro mě nové, takže sem ze všeho hned vyplesklá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
22.5.14 11:39

Taky jsem před pár týdny měla docela často tento pocit. Teď už jen občas. Vlastně málo kdy, ale mám taky. Dr. jsem se neptala, ale myslím, že to bude normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
22.5.14 11:45

Sem ráda, že to měl někdo podobně, už takhle stačí, že se trápíme s placentou, kterou mám vcestnou to jsou nervy samy o sobě a ještě mě právě vyjukalo tohle…tak snad to opravdu nic nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
22.5.14 12:40

Taky jsem někdy v pulce mela pocit ze snad leze ven.. :mrgreen: vždycky jsem úplné stuhla strachy, ale nic to nebylo už jsme 35+2 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
22.5.14 12:44

Taky to mivam, uz snad od 16.tt. spis takovy pocit, ze mi vypadne ven, jak se cpe dolu. Mozna se tam ani necpe, ale ten pocit ;-) rikala jsem to dr a pro jistotu mi meril cipek, jestli se neotviram. A nastesti ne. Urcite.mu to rekni a pro jistotu at se na tebe poradne koukne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
22.5.14 13:01

Ahoj holky, ja jsem asi divna ale presne tohle cejtim, kdyz chodim jako by v pochve neco trhnulo nebo melo presne neco vykouknout ale ja jsem teprve podle ms 10+6 ale podle ultrazvuku 9+6 mela jste to nektera takto brzo? Jsem rada ze nejsem jedina..neumela jsem to vysvětlit co se to deje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
22.5.14 13:05

Já takové pohyby zažívala u obou dětí, páč obě byly KP a tam dole měly nožičky. A teda ty jejich kopance byly fakt děsný, bolestivý a kolikrát jsem si říkala, že snad musí vykouknout nožičky co tam vyváděly. Takže tvoje miminko může mít nožky taky dolu, jakoby stát a jak kope, tak to cítíš takhle. Toť moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
22.5.14 14:48

Holky a neměla jste některá náhodou problém s čípkem? Mě právě s těmito pocity v pochvě začal dost bolet čípek a nejhorší na tom je, že si ho vůbec nenahmatám, ale jako že ani ťuk :nevim: a to mám celkem dlouhé prsty, vím to protože zavádím utroš a vždycky sem se o čípek zarazila a ted prostě nikde nic, to mi právě taky na klidu nepřidá, čípek mi Dr. kontroloval zhruba před 14 dny a říkal že dobrý…to by se snad za 14 dní nezkrátil takhle totálně…co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
22.5.14 17:30

@Miči84 řešila jsem to samé, najednou „zmizel“ čípek. Snad tě uklidním, rodila jsem 41+6 díky vyvolávání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
23.5.14 08:59
@doumi píše:
@Miči84 řešila jsem to samé, najednou „zmizel“ čípek. Snad tě uklidním, rodila jsem 41+6 díky vyvolávání ;)

tak jsi mě uklidnila díky, kdybych si nezaváděla ty tabletky, tak by mě ani nenapadlo řešit nějaký čípek, no lepší snad nad ničím moc nespekulovat a věřit tělu, že to zvládne :)
děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky