Krém na strie, který pomáhá

39
22.5.14 10:33

Krém na strie, který pomáhá

Ahooj holky chci se zeptat nějaký dobrý krém nebo cokoliv co pomahá na strie??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6437
22.5.14 10:37

@saky a chceš jako prevenci nebo již léčbu strií?
Já jako prevenci mohu doporučit Elancyl, Bi-oil, Elasti-Q a Bepanthen - to vše jsem si mazala na pupík v těhotenství a strie ani jedna..a že k nim mám sklony, z puberty mám popraskaného „celého člověka“, tedy kromě břicha..
Jinak na již hotové bych doporučila asi nejvíce čas..ty moje už po 20 letech skoro nejsou vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
22.5.14 10:37

Vyzkousela jsem bi-oil i bepanthen na strie a mam spoustu strii i po pravidelnem mazani. Kamaradka se v tehotenstvi nenamazala ani jednou a nema jedinou. Asi hodne zalezi i na genetickych predpokladech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
22.5.14 10:40

Já jsem v těhotenství mazala obyčejnou lékařskou vazelínou za cca 80 Kč a strie se mi neudělala ani jedna :lol:. Dá se sehnat v každé lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
22.5.14 10:40

Ten krém se jmenuje: dobrá genetika :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.5.14 10:42

Jj, ta genetika největší roli.
Ono asi nezáleží moc na krému, měl by být spíš mastnější a chce to mazat a mazat už od začátku, jde tam spíš o tu „masáž“ než ten krém. Je to podobně jak u celulitidy.
Důležitá je ta pravidelnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.5.14 10:45

@saky a hlavně hooooodně pít čistou vodu bez bublin, to pokožce hodně pomůže v elasticitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
22.5.14 10:45

Na mně docela účinkuje od Topvetu Celustin gel nebo olej je celkem za super cenu ten olej si kupuji po 500 ml no a zatím to nejučinější co jsem měla oproti dražším produktům navíc vůně celkem působí relaxačně :) - ale nemám to teda vyzkoušeno v těhotenství a nevím zda se v těhotenství může používat třeba kvůli možné alergie..kůže po tom trochu na chvíli jakoby zčervená - je tam zahřívací efekt…jinak samozřejmě záleží na genetice to ale ví asi každej a není to pro tebe velká novinka..stejně tak jako že na každého stejná mast působí různě…jinak je to na strie i celulitidu…

Příspěvek upraven 22.05.14 v 11:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
22.5.14 10:46

@tamata genetika asi ano, ale samotnou mě překvapilo, že se mi strie nakonec v těhotnetsví neudělaly vůbec..pravda je, že jsem přibrala málo, ale přes břicho asi o 35cm :nevim: brala jsem je jako hotovou věc, když je mám skoro všude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.5.14 10:47

Já nemazala skoro ničím a strie jsem taky neměla:-) myslím, že mazat rozpínající se kůži ano, ale čím je fuk, kdo strie má mít, tak se jim nevyhne.. leda podpořit ještě vnitřně nějakýma vitamínama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.5.14 10:49

Umrelo mi miminko ve 28tt a co jsem ho porodila tak se mi najednou udelali strie a jsem znovu tehotna a potrebuji dobry krem aby se mi neudelali…asi tu prevenci…no asi potrebuji nejaky fakt dobry nebo mi asi nepomuze nic :/ je mi 20let a hned strie…tak tu vodu skusim :) ja si to budu mazat klidne a masirovat 3krat denne to me nevadi v tehotenstvi mam dost casu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
22.5.14 10:52

Já za sebe mohu doporučit toto

http://www.drmax-lekarna.cz/…ii-75ml.html

Je to docela drahé, páč tubička je malá a člověk se musí mazat ráno a večer.
Měla jsem strie na stehnech a zadku. Ještě tam mám, páč jsem se na to vykašlala, ale o dost se to zlepšilo. Žádný jiný krém mi nepomohl a to jsem zkusila opravdu téměř vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
22.5.14 10:53

Myslim, ze na strie cokoliv mastneho a pravidelnost.Kdyz uz jsme u tech kremu…a na celulitidu mate neco odzkouseneho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
22.5.14 10:54

@saky JO, ale jestli jseš těhotná, tak se to nesmí používat ;). Mají, ale i krém jako prevenci v těhu. Ten teď používám já a zatím dobré ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.5.14 10:56

Zkusim to oujee to je fakt drahe :D to ja trpim na bokach a na brichu kdyz sem byla tehotna jinak jinde v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí