Škytavka v těhotenství

70
21.5.14 22:58

Škytavka v těhotenství

Dobrý den,
Jsem v desátém tydnu těhotenství a posledni týden mě po každém jídle obtěžuje škytavka. Dále škytnu i několik krát za den. Nejím velké porce a ani mastné a těžké jídla, mám ale pocit, že mám nafouklé břicho, připadá mi jakoby bych byla v 5 měsíci. Prosím nevíte mi poradit čím to muže být zpusobeno?
Předem moc děkuji za každou odpověď!!!
Katarína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4153
21.5.14 23:02

Castym problemem v tehotenstvi je reflux a paleni zahy, obsah zaludku se ti vraci, drazdi jicen a vyvola skytavku.Leky bych nezkousela, zkus mleko po troskach, jist casteji mensi porce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.5.14 23:11

Moc děkuji za radu uz takhle jenom zobu, pac po vsem co snim, se citim jakobych snedla koně. Zkusim tedy into mliko, budu doufat, že pomuže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
21.5.14 23:16

Casem to prejde a prijdou zas jine obtize, mne se to porad menilo, vystridala jsem snad vsechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
21.5.14 23:20

Co na škytavku nevím, ale na pálení žáhy jsou kromě mléka prý dobré i neloupané mandle (slyšela jsem od sestřičky na gyndě - nemůžu ale potvrdit, žáha mě nepálila a zatím ani nepálí, mně zase celou první půlku těhotenství denně tekla krev z nosu). A nafouklé břicho jsem měla taky hned ze začátku, připadala jsem si jako v reklamě na Activii. Někdo holt má bříško hned a někdo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.8.15 17:30

Ahojky, mám ten samý problém, jsem ve 13 týdnu a už od počátku mám škytavku, a to že se cítím jako balón, o tom ani mluvit nebudu… Stačí, abych se třeba jen špatně pohnula a nebo něco fakt malinkého snědla a škytám. Kdybych jen škytla a víc nic, tak mě to nezaráží, ale trvá to třeba pět minut a pak klid, někdy mi pomůže, že se napiji a tak.. Nevíte proč to tak je? Nemá to třeba spojitost s miminkem? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
18.8.15 09:06

@arres82 ajoj, ja jen mohu skonstatovat, ze jsem to mela cely tehotenstvi:))) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky