Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, je mi 6, mám dv dti, jsem dva roky s novým přítelem, chtli jsme se rozejít, on je dost dvkař, ale zjistila jsem, že jsem thotná, on dít nechce, řešili jsme to, ´kývla jsemna potrat, jeli jsme tam, ale já to nedokázala, brečeli jsme tam oba..to bylo v 7tt, ted jsem ´v 10tt, vše bylo fajn a včera na m vybafl s tím, že m má rád, ale nemiluje, nechce se mnou dít, at jdu na potrat, že zmařím život všem kolem…M rve srdce jen představa, že bych tam mla jít…já mám dům s velkou hypotéku, on též, ale neobyvatelný, nechce se ho vzdát, takže by vznikl velké finanční problémy..Jeho rodina to ví a maminka říká, že bude respektovat každé mé rozhodnut, ale jako zdr. sestra vidla potrat a nikdy by na nj nešla a pokud se rozhodnu, tak mě budou maximáln podporovat, přítel mi ale včera řekl, že ví, že spolu nevydržíme, že se bud řed nebo po porodu odsthuje…a já nevím co mám dělat, zda na potrat jít nebo ne…
Jinak bohuzel neporadim.Toto melo byt tema jeste pred pocetim ![]()
@vokishka píše:
@wildcherry nebo 16, co my víme
no lepsi jak 6 ![]()
No já to vůbec nebyla schopná přelouskat - navíc mě zas dorazila hned věta na začátku:
Chtěli jsme se rozejít, on je dost děvkař…
Děvče milé, to ti nikdo neporadí. Budeš sama. Je jen na tobě, jestli s dvěma dětmi nebo se třemi ![]()
Nevěřím tomu, že s tebou zůstane, i když na ten potrat půjdeš.
Příspěvek upraven 23.05.14 v 14:28
Po přelouskání tvého dotazu, si myslím, že záleží pouze jen na tobě. Ty na potrat jít nechceš, dokonce máš rodinu, která ti slíbila, že ti bude pomáhat.
Některé holky nemají ani to.
Máš dvě možnosti, ale on s tebou určitě nebude at se rozhodneš tak nebo tak. ![]()
@Novire píše:
Nevěřím tomu, že s tebou zůstane i když na ten potrat půjdeš.
Přesně tak.
Jestli cítíš, že to fakt nechceš a nemohla by ses s tím vyrovnat, tak to nedělej.
Ale začni okamžitě řešit fin. situaci, máš úspory? Mohla bys vzít(po odchodu chlapa) do baráku podnájemníka? Nebo celej barák pronajmout a jít do levnějšího bytu? Nebo-šlo by se s chlapem domluvit na nějaké rozumné fin. pomoci (teoreticky máš právo na výživné pro sebe a dítě, jestli se nemýlím) nebo na zachování formálního vztahu třeba do roku dítěte? Co práce? Atd…
Že dítě nechce si měl rozmyslet dřív, tělo je to tvoje a k potratu bych se nenechala donutit.Ale musíš vymyslet ty prachy, to je stěžejní.
Jako nevím zda-li bych šla na potrat kvůli tomu aby se mnou zůstal chlap kterej je děvka-ř a řekl mi že mě nemiluje?
No je to jen na Tobě zda-li budeš dál sama s 2 či 3 dětma a jestli to utáhneš
. Ale já bych o takový chlapa nezavadila ajni špičkou tenisky natož s ním žít… ![]()
@pikola píše:
6 a dve deti jo?
no dle stylu psaní by to i odpovídalo, sem nějak nebyla schopná to přelouskat
Já bych na potrat šla určitě. Tvoje situace je opravdu dost nutěšená. Krom toho jsem zastáncem, že dítě by měli chtít oba dva. No… to zas bude… ![]()