Potrat z donucení partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
23.5.14 16:05

Asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
23.5.14 16:09

@Aletheia tak, já jsem si hned všimla, že jí vynechává ě…což je i ta dvojka, co jí chybí k čílu 26…takže má problém s touto klávesou…každopádně to nic nemění na tom, že si to má po sobě přečíst… :nevim:
a k tématu…osobně jsem proti potratům…ale v tvé situaci nevím…záleží na tom, na co se cítíš…a taky jestli na to budeš mít..myslím na 3děti…a to jak finančně, tak psychicky…ono vychovávat 3děti bez tatínka určitě není lehké :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
23.5.14 16:23

To se tolik ženských neumí pořádně chránit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.5.14 17:27
@MambaJ píše:
Holka holka, ty si myslíš, že jde všechno naplánovat? :mrgreen: :mrgreen:
:lol: Tak jistě! I to početí! Aneb -jak si kurev*íka připoutat k sobě a svést to na selhání antiko :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
23.5.14 17:45
@berry4 píše: :lol: Tak jistě! I to početí! Aneb -jak si kurev*íka připoutat k sobě a svést to na selhání antiko :mrgreen:

máš dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.5.14 21:13
@ninabu píše:
O to preci vubec nejde - jde o to, ze se tady casto pise, ze hned na prvni dobrou - pomuze rodina…
To me prekvapuje - nic vic, nic min.
Samozrejme, ze kdybych prisla za nasima a potrebovala pomoc, nebudou ani minutu vahat, stejne tak ja se svymi detmi.
Jen me prekvapuje, jak se to tady povazuje za samozrejmost.
Nejdriv preci se mame snazit my a pak popripade pozadat o pomoc, ne?!No asi to mam jinak. Od svych 18 se sama zivym, jsem zopovedna za vse a naopak se snazim pomahat rodicum ja - ne jim byt „pritezkem“ ovsem v jinem slova smyslu.

Staram se o sebe sama, s rodicemi se téměř nevidam..pomoct mi nabidla maminka od přítele sama od sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.5.14 21:15
@Tereza1986 píše:
To se tolik ženských neumí pořádně chránit?

málo ktera žena bera HA a pro jistotu ještě kondom..ja se na HA bohuzel spolehala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.5.14 20:11

Prosím tě, nechoď na potrat. Je to tvoje dítě, je to živý člověk, nemůžeš ho přece zabít. A pokud jde o tvého přítele, nechci ti lézt do tvých soukromých věcí, ale já bych ho opustila. Když říkáš, že je to d*vkař a nemiluje tě, nemá to cenu. Zbytečně budeš nešťastná. Přeju hodně štěstí a síly :srdce: Určitě najdeš řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
24.5.14 21:04

@prolife tak. Však ono to nějak dopadne. Sama se třemi dětmi a hypotékou, to se zvládne levou zadní! :palec:
Ono stát se může plno věcí. Člověk by měl ale, když už se stalo, převzít zodpovědnost za ty děti, co tu už jsou.
Začít přemýšlet, co jim může nabídnout, poskytnout a jak je schopen je zabezpečit do budoucna, obvzlášt´v případě, kdy by zůstal sám.
V případku @AnonymJ má chlapa se vší všudy nejspíš na nic, hypotéku, dvě děti a další na cestě, by měla začít uvažovat o to víc. NE SE SPOLÉHAT NA TO, ŽE NĚKDO JINÝ ZA NI TU ZODPOVĚDNOST PŘEVEZME A BUDE JÍ FINANCOVAT ŽIVOT (rodiče přítele)
Doba je zlá. Nevím, v jaké finanční situaci se nachází, podle toho, co píše je to spíš nic, než moc, v jejím případě si hrát na city a přivést další dítě na svět s nejistotou, co bude, je víc, než nezodpovědné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
25.5.14 03:45

Jen jsem zběžně prolítla poslední stránku a ještě před pár měsíci jsem tvrdila, že chránit se, pokud nechci dítě je snadné a dnes už si nedovolím ani pípnout!!! Natož někoho soudit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6032
25.5.14 06:09

A k adopci jej dokážeš dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.5.14 10:07
@berry4 píše:
@prolife tak. Však ono to nějak dopadne. Sama se třemi dětmi a hypotékou, to se zvládne levou zadní! :palec:
Ono stát se může plno věcí. Člověk by měl ale, když už se stalo, převzít zodpovědnost za ty děti, co tu už jsou.
Začít přemýšlet, co jim může nabídnout, poskytnout a jak je schopen je zabezpečit do budoucna, obvzlášt´v případě, kdy by zůstal sám.
V případku @AnonymJ má chlapa se vší všudy nejspíš na nic, hypotéku, dvě děti a další na cestě, by měla začít uvažovat o to víc. NE SE SPOLÉHAT NA TO, ŽE NĚKDO JINÝ ZA NI TU ZODPOVĚDNOST PŘEVEZME A BUDE JÍ FINANCOVAT ŽIVOT (rodiče přítele)
Doba je zlá. Nevím, v jaké finanční situaci se nachází, podle toho, co píše je to spíš nic, než moc, v jejím případě si hrát na city a přivést další dítě na svět s nejistotou, co bude, je víc, než nezodpovědné.

po finanční stránce by byl problém jen tředba rok než bych se vrátila do práce, vydělávám koldem 22tis, hypotéka je 10 tisíc…tak jen ve zkratce..urážky typu, že se nemám spoléhat, že mě budou rodiče živit mi dost vadí, sami se nabídli i že by se za námi na čas nastěhovali a pomohli…jsou moc hodní…musím se rozhodnout do zítra.. :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.5.14 10:09
@AnonymJ píše:
po finanční stránce by byl problém jen tředba rok než bych se vrátila do práce, vydělávám koldem 22tis, hypotéka je 10 tisíc…tak jen ve zkratce..urážky typu, že se nemám spoléhat, že mě budou rodiče živit mi dost vadí, sami se nabídli i že by se za námi na čas nastěhovali a pomohli…jsou moc hodní…musím se rozhodnout do zítra.. :-(((

jinak souhlasím s vámi jak píšete, že finančbně je to nic než moc..uznávám, že většina z vás vydělává víc a proto vedete tyhle řeči! je tu i ten problém, že když se partner odstěhuje, tak bude bydlet ve stejné vsi asi 200m od nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.5.14 10:09
@vendulaaa píše:
A k adopci jej dokážeš dát?

ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1783
25.5.14 10:15

@AnonymJ Kašlete na přechytřelé, s některými jsem debatovala před dvěma lety a vyslechla jsem si, co vy… a to jsem zvažovala páté dítě. Jedno dítě se dá uživit i bez chlapa, byla doba, že jsem uživila tři bez chlapa, takže v klidu, pokud ho chcete a cítíte se na něj, tak si ho nechte a co se týče chlapa, tak je důležité říct, že lidí je plný svět a chlapů je cca 50% populace. Není otcem ten, co ho vytvoří, ale ten, co ho vychová a takových fajn chlapů po světě běhá… Takže hlavu vzhůru, kašlete na emancipované, uvědomělé a žijte si svůj život. Stejně je to jen na Vás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí