Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, tak dneškem začínám 36.tt a nejraději bych to měla už za sebou. Popravdě je mi od rána tak nějak divně. Malá se pořád mele ze strany na stranu, občas se snad trefí i do čípku (pokud to jde
, protože to je fakt ostrá bodavá bolest, a hlavičkou se mi vrtí u močáku, mě občas pobolívá břicho jako když mám dostat ms (nepravidelně),připadám si jako sud (ikdyž jsem 1kg pod svojí vahou před otěhotněním - díky těhotenský cukrovce, navíc ještě dneska dodělávám ještě něco v práci
( a stále čekám, že něco přijde). Jak to máte vy?? ![]()
@Tereza84 to očekáváni je nádherné a u prvorodiček jaké to asi bude ten porod no ráda na to vzpomínám ![]()
@Bobulenk A nejhorší je že už jsem druhorodička (co jsem teda nenapsala) ale víc vyplašená
než u prvního porodu. Taky mi ještě na kontrole zjistlila doktorka, že nemám placentu(25mm od DS) dostatečně daleko, takže v úterý jdu na kontrolu (snad malá vydrží) a rozhodne se zda budu rodit normálně nebo císařem
@Tereza84 jo, tak druhorodička
můžu tě uklidnit já měla, taky větší strach z druhého porodu
a s jakým odstupem budou děti? vše bude dobré tohle je normálni, protože už víme co nás čeká
měla jsem druhý porod sice bolestivější, ale rychlejší
bude to dobré ![]()
@Bobulenk píše:
@Tereza84 jo, tak druhorodičkamůžu tě uklidnit já měla, taky větší strach z druhého porodu
tak to snad každý, u prvního nevíš, co čekat, u druhýho jo ![]()
@dani24687 já osobně měla strach i o miminko víc.. jakože z očkováni a celkově
víc vše čtu a ptám se
asi mě tu u prvního nenapadlo ![]()
@Bobulenk píše:
@dani24687 já osobně měla strach i o miminko víc.. jakože z očkováni a celkověvíc vše čtu a ptám se
asi mě tu u prvního nenapadlo
Taky dnes zacinam 36.tt a uz aby byl malej venku, jsem taky druhorodicka a tim ze vim co me ceka se uz i bojim, tu bolest si vybavim jeste ted, po 25m
nahore mam 9kg, takze parada, ale ja moc nenabrala ani prvne a malej mel 4kg, tak uvifime kolik bude mit druhos
a uz mas vse nachystano? Ja porad rikam ze musim zacit prat a vse uz konecne pripravit, a jeste jsem se k tomu nedostala, dopo a odpo jsme porad venku po obede zalehnu s malym a vecer jsem rada ze padnu na gauc ![]()
@dani24687 třeba ne, ale porod jsem brala, teď víc automaticky a byla jsem víc, teda protivná na svého muže
chci ještě třetí, ale zase ten pocit toho strachu, před porodem a po no nevím ![]()
@pet01 no pripraveno tak napul vcera jsem se dokopala k priprave tasky do porodnice, ale treba postylku ma
M jeste u rodicu a nektere obleceni taky. ![]()
@Tereza84 to je u me jediny co jsem udelala, dovezla oblecky od nasich k nam domu, tot vse
tasku do porodnice jeste vubec, my nemame jeste ani jmeno
a co cekate a mate doma? My budem mit druhyho chlapika ![]()
@pet01 Tak s tím jménem je u nás taky problém, zatím teda vede Sofie, Elenka budeme mít holčičku. Doma už mám 4letého chlapečka, ten by sice raději bráchu ale to už zařídit jaksi nedokážu ![]()