Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Některá AD mají takový vedlejší účinek, může být dočasný.
AD beru už právě od srpna, toto na mě přišlo poslední měsíc. Ale je pravda, že mám teď nové léky, sice ne AD, ale antipsychotika, asi to také můžou způsobovat teda
To je hrozný, když se už konečně cítím dobře po psychické stránce, přijde toto. Bože můj, pořád něco ![]()
Ani nema smysl další vyšetřování.
Po AP se nabírají desítky kilogramu protože nekteri lidi mívají nesnesitelny pocit hladu.
Když jste to před nasazením noveho léku neměla…je velmi pravděpodobně že je to jeden z vedlejších účinků toho léku.
Které AP konkrétně?
Kventiax prolong 100mg a ještě mám nově Lamictal 25mg jako stabilizátor. Asi to bude vážně z toho teda ![]()
Mně přibrání nevadí, jsem dost hubená a o přibrání se snažím celý život. Jen ten hlad je někdy vážně obtěžující, chodím na vysokou a každou pauzu si musím něco dát, abych sebou nesekla a nebylo mi špatně.
Ahojte všechny, jdu s dotazem, na který jsem nenašla žádnou předchozí diskuzi. Léčím se s úzkostí už půl roku a nejvíce se u mě projevuje nevolností. Poslední měsíc mám ale problém, že mám každou hoďku až dvě hlad a když se nenajím, je mi špatně. Takto moc jsem nikdy nejedla a ani hlad neměla. Bojím se, že je to něco s žaludkem, celkově mě občas tak tlačí, je mi těžko. Vím, že tady nic nevymyslím, psychiatrička to ví a posílá mě s tím spíš za obvodní, ke které půjdu za 2 týdny. Nejspíše mi napíše žádanku na sono a gastro, co tak říkala. Bojím se vředů, refluxu a takových věcí, které omezují život, snad to ale nebude nic horšího
Máte někdo podobné zkušenosti? Případně jaké léky vám pomohly?