Nevolnost po kávě

11.10.21 11:28

Nevolnost po kávě

Ahojte chci se vás zeptat. Když ráno vstanu dělám si hned kafe ale potom mě strašně natahuje počas dne :roll: muže to byt opravdu z te kávy? Nějaká alergie na kofein. Těhotná nejsem… chtěla jsem se zeptat doktorky ale je mi to blbé. Mate taky někdo takovou zkušenost. Předem díky za odpovědi.
Přeji hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
11.10.21 11:30

Kafe se nemá pít na lačný žaludek.
Jestli ti je z ní špatně, i když si ji dáš v průběhu dne, tak to může být alergie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35784
11.10.21 11:32

Tak ji zkus chvíli nepit a uvidíš. Ale může to být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.21 11:32

@Asiina děkuji za odpověď. Mám to i když si dam kafe třeba odpoledne. No tak budu muset říct kávě sbohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
11.10.21 11:35

@Žaneta1994-

dej si tam mlíko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.21 13:44

Já to tak měla a bylo to z mléka. Od té doby piju kávu jen černou, bez mléka a už se to nestává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.21 15:20

@slivovickapalena děkuji za odpověď 🙂 zkusím zítra kavicku bez mléka samozřejmě po snídani. A uvidim co to se mnou udělá. Kdyžtak se s kávou rozloucim no 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
12.10.21 11:00

Kafe je dost agresivní na žaludek, určitě nepít nalačno.
Záleží taky na kvalitě, zvládám kvalitní espreso a nebo 1 (jednu jedinou speciální značku) instantní kávu, ale po čemkoli obyč je mi taky blbě. Nejde o alergii, ale o citlivý žaludek.

Může ti pomoci pít kávu po jídle, s rostlinným mlékem (někomu totiž dělá blbě kombinace s kravským mlékem), pít něco fakt kvalitního a slabšího. A dodržovat pitný režim, při dehydrataci taky člověku není nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.21 15:08

@Callista děkuji za odpověď. No dneska jsem si kávu nedala a místo kávy jsem si dala černý čaj a vůbec mi není špatně. Po dlouhé době mi je fajn. 🙂 ale na kávě jsem závislá no.. takže kdyžtak zkusím to co jste mi tady poradila. Ještě jednou děkuji za odpověď a přeji hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek