Nevolnost při ovulaci

Majulis
17.1.15 09:05

Nevolnost při ovulaci

Miminko ještě neplánujeme, ale každý měsíc uprostřed cyklu trpím nevolností (cca 4 dny), lehkým motáním hlavy, následují nateklá prsa a bolesti. Má někdo něco podobného. Co vám na to pomáhá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
17.1.15 09:38

Srovnat hormony. Ja preferuju přírodní cestu, doporučila bych gynex dlouhodobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
17.1.15 10:25

Pred tehotenstvim jsem to mela stejne tak jak ty+ sileny bolesti a krece. Brala sem si brufen a doma sprchovala teplou vodou a po te se schoulela do klubicka pod perinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majulis
17.1.15 10:59

Já to takhle měla téměř vždycky, akorát když jsem brala HA, tak to nebylo tak silný. Teď už HA neberu 3 roky, tak to všechno zesílilo (hlavně ty prsa, ty mě neboleli nikdy). Dá se to samozřejmě vydržet, ale zkusím kouknout na ten gynex

• Citovat
  • Upravit
419
30.9.18 10:40

Ahoj holky, hledala jsem podobne tema kam napsat ale toto je asi nejblize. Po porodu si vsimam ze v obdobi ovulace a menstruace mi vubec nebyva dobre. U ovu spatne od zaludku, pri ms hrozna unava, neschopnost niceho, vycerpani. Myslite ze to muze byt zpusobeno hormony? Ze by bylo telo citlivejsi? Pred mesicem jsem prestala uplne kojit, a neberu zadnou antikoncepci. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
30.9.18 11:09

@kacenka87 já to mám po porodech taky.premyslim,ze kvuli tomu zacnu brat antikoncepci.takhle jsem skoro pul cyklu nepouzitelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
30.9.18 11:54

@karkarka Presne uvazuju o tom samem, ze si necham napsat antiko, a poradit se na gynde :think: Protoze uz se to neda, jine mamky chodi s kocarky a ja bych nejradeji jen lezela. :( A ukonceni kojeni asi taky s telen zamava..? Mam po prvnim porodu takze vlastne nevim co cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
30.9.18 17:06

@kacenka87 ja uz mam za sebou porody dva a fakt je to sila.takze pujdu do te antikoncepce.kdyz sem ji brala,mela sem klid.a to jeste kolem ovulace cca pet dni spinim.takze parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.10.18 19:54

@karkarka Tak ovulacni spineni jsem taky ted zazila poprve v zivote, no trvalo mi to nez mi doslo co to je :roll: Ja pred otehotnenim brala Logest, no uvidime co nabidne mudr. Pote co jsem prestala brat, pekne jsem splaskla a clovek si na to tak zvykne.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
18.10.18 10:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat