Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Srovnat hormony. Ja preferuju přírodní cestu, doporučila bych gynex dlouhodobě
Pred tehotenstvim jsem to mela stejne tak jak ty+ sileny bolesti a krece. Brala sem si brufen a doma sprchovala teplou vodou a po te se schoulela do klubicka pod perinu.
Já to takhle měla téměř vždycky, akorát když jsem brala HA, tak to nebylo tak silný. Teď už HA neberu 3 roky, tak to všechno zesílilo (hlavně ty prsa, ty mě neboleli nikdy). Dá se to samozřejmě vydržet, ale zkusím kouknout na ten gynex
Ahoj holky, hledala jsem podobne tema kam napsat ale toto je asi nejblize. Po porodu si vsimam ze v obdobi ovulace a menstruace mi vubec nebyva dobre. U ovu spatne od zaludku, pri ms hrozna unava, neschopnost niceho, vycerpani. Myslite ze to muze byt zpusobeno hormony? Ze by bylo telo citlivejsi? Pred mesicem jsem prestala uplne kojit, a neberu zadnou antikoncepci. ![]()
@kacenka87 já to mám po porodech taky.premyslim,ze kvuli tomu zacnu brat antikoncepci.takhle jsem skoro pul cyklu nepouzitelna.
@karkarka Presne uvazuju o tom samem, ze si necham napsat antiko, a poradit se na gynde
Protoze uz se to neda, jine mamky chodi s kocarky a ja bych nejradeji jen lezela.
A ukonceni kojeni asi taky s telen zamava..? Mam po prvnim porodu takze vlastne nevim co cekat.
@kacenka87 ja uz mam za sebou porody dva a fakt je to sila.takze pujdu do te antikoncepce.kdyz sem ji brala,mela sem klid.a to jeste kolem ovulace cca pet dni spinim.takze parada.
@karkarka Tak ovulacni spineni jsem taky ted zazila poprve v zivote, no trvalo mi to nez mi doslo co to je
Ja pred otehotnenim brala Logest, no uvidime co nabidne mudr. Pote co jsem prestala brat, pekne jsem splaskla a clovek si na to tak zvykne.. ![]()
Miminko ještě neplánujeme, ale každý měsíc uprostřed cyklu trpím nevolností (cca 4 dny), lehkým motáním hlavy, následují nateklá prsa a bolesti. Má někdo něco podobného. Co vám na to pomáhá?