Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy,potřebovala bych poradit mám měsíční holčičku a poslední dobou se mi zdá nějaká nevrlá,před každým usnutím se pořád rochní v postýlce,neskutečně máchá ručičkama a nožičkama,heká u toho tlačí občas si u toho uprdne až pak nakonec usne ve spánku,ale také není klidná spí třeba půl hoďky v klidu,ale pak se začne zase rochnit,máchát nožičkama a ručičkama a opět u toho vydává zvuky,třeba i tlačí to samé dělá i u baštění.Nemůžete mi poradit co jí může být,jen doufám,že to není ta kolika,myslím si že jí bříško nebolí,protže pláče málokdy a prdí taky dobře.
lyrica píše:
A co zavinutí? Nepomáhá?
přesně to mě taky napadlo
U nás taky pomáhala zavinovačka - tak klasická, zavazovací, ruce k tělu a zamotat a spaly jak andílci. Oni se tím mácháním ručičkama právě buděj, lekaj se…nejsou ještě tak zvyklí na takový prostor, v bříšku bylo mimčo schoulené, najednou je kolem něj moc prázdno a může z toho být nesvé…
Stejně, může se ti zdát, že ji bříško nebolí, ale probiotikama nic nezkazíš…Klidně bych jí je pravidelně dávala
LuckaJ píše:
U nás taky pomáhala zavinovačka - tak klasická, zavazovací, ruce k tělu a zamotat a spaly jak andílci. Oni se tím mácháním ručičkama právě buděj, lekaj se…nejsou ještě tak zvyklí na takový prostor, v bříšku bylo mimčo schoulené, najednou je kolem něj moc prázdno a může z toho být nesvé…
Taky si myslím.