Problém s výběrem dudlíku u čtrnáctidenního miminka

60
18.2.12 04:00

dudlík a zvracení

Ahoj maminky, mám problém s výběrem dudlíku u čtrnáctidenního miminka. Dceruška je strašně hodná a ještě nikdy od porodu prakticky nebrečela, ale poslední 4 dny se vždy probudí kolem šesté odpoldne a do jedenácti do večera ji nemohu uspat. Ačkoliv mám mlíčka hodně a malá nádherně přibírá, tak v tomhle časovém rozmezí chce pořád pít. Nechám ji vypít postupně obě prsa, ale pořád je nespokojená. Zpívám jí, chovám jí a stejně nechce usnout a pořád kňourá a pomůže vždy až dudlík. Mám tři(suavinex, mam a avent)ze kterých si vybrala právě avent. Problém je v tom, že ačkoliv je nejmenší, pořád se mi zdá dost dlouhý a malé se z něho zvedá žaludek. Vezme si ho někdy hned, někdy až po dlouhé době plivání. Dneska když jsem se jí ho pokusila dát, tak se hrozně pozvracela :( Tak bych asi potřebovala poradit nějaký podobný, ale ne tak dlouhý, aby ho měla skoro v žaludku…:? Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1687
18.2.12 07:35

Ahojky,tak nevím jak přesně dudlík od Aventu vypadá.
Já mám Suavinex a stím je malá spokojená.Tak co jí naučit na ten mam a nebo suavinex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
18.2.12 07:36

zkus Chicco mini. ten je úplně pidi. klárku taky z jiných dudlíku navalovalo a tenhle vzala v pohodě. postupně jsem časem přešla na MAM. ale ještě mě napadlo s tím blinkáním, jestli to spíš neměla z toho, že se přejedla. je to taky varianta ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
18.2.12 08:50

My jsme používali dudlík od Sauvinexu pro nedonošené děti a super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
18.2.12 08:51

já bych neřekla že je to druhem dudlíku, ale spíš asi přejedením, nebo třeba hltáním, naše malá má taky tydle problémy, a to už jsou jí dva měsíce, má nejradši ty nejobyčejnější dudlíky (ortodontické a jinak tvarované naprosto odmítá), jeden má krátší a druhý delší a je jedno který jí dám, občas se zbleje po obou a občas vůbec… fakt to asi dudanem nebude…ale můžeš to zkusit, koupit třeba ten chicco, třeba vám to pomůže…

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.2.12 09:10

moje malá si po dlouhém boji vybrala MAM :mrgreen: ale když jí ho dám brzy po jídle, tak se jí taky navaluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
18.2.12 09:46

Náš prcek si taky vybral MAM - obyč kulatý za pár kaček plival , tvarově podobný MAMu z DM (ale latex a kratší než MAM) se taky neujal a ortodontické má jen jako hračku (ty jsme zkusili až kolem půl roku). S kupónem v DMku se ty MAMy navíc dají koupit i za přijatelný peníz.

Taky si ale myslím, že blití nebude až tak dudlíkem, ale spíš přepitím. Pokud jsem kojila dřív než za 2 hodiny, poblil se prcek prakticky vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.2.12 16:48

videla jsem v lekarne v Podoli (v porodnici) dudliky pro nedonosenata, znacku si nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí