Next- kde najít fotky starší kolekce

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
20.3.15 13:25

Next kolekce

Ahojky maminky. Nevíte někdo kde se dají najít nějaké fotky nebo odkazy na staší nextové kolekce. Jde mi o to, že mám doma džiny pro malou, jsou hrozně pěkné a chtěla bych ji k tomu koupit ještě nějaké tričko, mikinku apod. Ale nemůžu nikde najít co do této kolekce patří. Tak vás prosím o pomoc.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10975
20.3.15 13:30

@Sika Tak hoď fotku džínů sem. Třeba se najdou maminky, které k tomu budou mít něco doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
20.3.15 13:50
@Sika píše:
Ahojky maminky. Nevíte někdo kde se dají najít nějaké fotky nebo odkazy na staší nextové kolekce. Jde mi o to, že mám doma džiny pro malou, jsou hrozně pěkné a chtěla bych ji k tomu koupit ještě nějaké tričko, mikinku apod. Ale nemůžu nikde najít co do této kolekce patří. Tak vás prosím o pomoc.
Děkuji

Tak pokud se jedna o starsi kolekci, tak uz zrejme nebude v prodeji, ne? A to musi byt ze stejne kolekce? Snad hodici se tricko se da koupit i jine nez z te uplne stejne kolekce jako jeany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
20.3.15 13:52

@Sika na džínách by jsi měla mít i jaká to byla kolekce, jaký to má obrázek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.3.15 14:23

Je to starší kolekce. Chci k tomu sehnat něco v bazárku, ale vůbec nevím co k tomu patří. Jedná se o kolekci 09/6. Přidávám foto.
Samozřejmě můžu koupit věci z jiné kolekce ale chtěla jsem právě vědět co patří do téhle.
Mám doma více věcí i z jiných kolekcí a právě se mi líbí, když je to vše z jedné kolekce, protože to pěkně ladí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
20.3.15 15:25

@Sika koukni na mmb, tam by něco být mohlo. Spíš bych to ladila do kytiček to určitě něco najdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.3.15 15:50

Není to sice úplně stejná kolekce, ale myslím, že hodně podobná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.3.15 16:13
@Markéta80 píše:
@Sika koukni na mmb, tam by něco být mohlo. Spíš bych to ladila do kytiček to určitě něco najdeš ;)

Tam jsem to už procházela. Je tam toho spousty, ale právě vůbec nevím co patří přímo k těmto džínům. Maminky tam většinou číslo kolekce neudávají. Pod stejným číslem kolekce jsem našla jen jednu bundičku. Ale děkuji za tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.3.15 16:14
@MisaHanuska píše:
Není to sice úplně stejná kolekce, ale myslím, že hodně podobná.

Jo jo. Tahle kolekce se jmenuje BIG SMILE. Jedna známa mi ji už taky radila, ale číslem kolekce se nezhoduje. Ale díky za tip. Zkusím ještě hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
20.3.15 17:13

@Sika k těmto půjde skoro vše, horší byla kočičková a zajíčková :mrgreen: ale v té době ještě malá nebyla tak jsem byla šílenství ušetřena :mrgreen:. ještě mě napadlo fotku džín dát do poptávek a že koupíš další věci ze stejné kolekce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat