Neumím chodit na podpatcích
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Neumím chodit na podpatcích
Ahoj, mám takový problém. Jsem celkem vysoká (175cm) takže jsem nikdy neměla zájem o takové boty. Jenže poslední dobou vídám v obchodech fakt krásný boty, kterým neodolám a koupím je…
Blbý na to je že v nich chodit neumím…
.Doma v nich chodit nemohu a ven se mi pochopitelně s nima nechce… ![]()
Potřebuji poradit za nedlouho se budu vdávat a nechci jít v teniskách…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@ChDoll to je vše o cviku
nos je i doma a uč se držet balanc
já podpatky milovala, ale od té doby co trávím moc casu v autě už na ně nemám nervy
mám doma tolik botů a krásných, tak přemýšlím, že je někde prodám, protože už je určo nevyužiju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel mám stejný problém :/. Nevíte jak udržet ten balanc? Já si koupila jedny takový kotníčkový a mám pocit že se mi v nich zlomí noha a přitom nejsou moc vysoký tak 4-5 cm. Jdu jak kdybych měla bobek v kalhotách ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Quinn7 to se těžko popisuje přes net, držet rovně záda, to hodně pomáhá
4 cm, to je ještě pohoda. Já měla období, kdy jsem chodila na 15 cm štaflích, nechápu, že jsem se neezabila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ChDoll cvik cvik. Před 6lety jsem si na podpatku vyvrkla kotník. Stále jsou tedy moje nejoblíbenější boty tenisky ale už zvládnu jít na podpatcích i s dítětem v šátku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LolitkaP já mám 37, 38, zítra nafotím a pošlu ti je a za kolik by byly, některý jsou nenošený, byla jsem dřív magor do botů
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky na nich neumim na svatbe jsem mela jen nizky podpatek max 5cm a jeste tlusty. Na jehlach bych se zabila. Mam 177cm takze bych stejne vypadala jak zirafa
edit: jsou sice vsechny boty pekne ale na me se mic nedelaji. Mam velikost 42-43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neumim chodit na podpatcich a ani to neplanuju. Na svatbe jsem to nejak pretrpela. Boli me z toho noha a klidne je ozelim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doma je nemůžu nosit kvůli přítelovy…
Jako já zvládám chodit třeba na botách s klínem, ale na jehlách jsem nejistá…
Koupila jsem si docela drahý boty na tu svatbu (2 tis.) a mají cca 15 cm.6.května bude už svatba a já jsem zoufalá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávej váhu na patu a nenašlapuj přes patu jako v teniskách. Důležité je mít váhu spíš na špičkách a chodit jakoby po špičkách (u toho je pata výš, takže jakoby na podpatku). Jak jdeš v podpatcích přes patu, tak při sebemenším škobrtnutí ztrácíš rovnováhu a padáš. To mně pomohlo dost a i jako nemehlo a teniskový typ nemám s podpatky problém (kromě toho, že mě nebaví)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše:
Nedávej váhu na patu a nenašlapuj přes patu jako v teniskách. Důležité je mít váhu spíš na špičkách a chodit jakoby po špičkách (u toho je pata výš, takže jakoby na podpatku). Jak jdeš v podpatcích přes patu, tak při sebemenším škobrtnutí ztrácíš rovnováhu a padáš. To mně pomohlo dost a i jako nemehlo a teniskový typ nemám s podpatky problém (kromě toho, že mě nebaví)
tuto radu jsem taky slyšela, ale nějak ji stejně nejsem schopná provést. V praxi to teda znamená, že se teda musí spíš jako cupitat po špičkách? Tu patu pokládat jen lehce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit