Plavečky na holčičku 88 cm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavečky na holčičku 88 cm
Mám dotaz. Dcerka pojede v červnu k moři. A netuším, jakou velikost plavek vybrat. Jsou jí 3 roky, ale je to drobek - 88 cm a 10,6 kg. Takže v tom červnu bude mít tak s bídou 89 cm a možná 11 kg. Přibírá pomalu. Koupit dvoudílné nebo raději vcelku? A jakou velikost - 86 nebo 92? Aby jí v moři neuplavaly
, ona je fakt děsnej drobek. Nohy hůlky, hubeňourek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Malá si vydupala dvojdílné ale vršek na ní plandá tak je jen ve spodním dílu nebo jen v kalhotkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alena36 K moři bych asi kupovala ty vcelku s UV - přecijen je to dítě a na parádu bude času dost. Nakonec i tyhle plavečky dělají opravdu pěkné. A 92 by pak nevadila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Misulicka 1 ahoj, taky me to zajima-myslíš asi nejaky takový oblecek spis? Nemáš nejaky odkaz jak zhruba to vypadá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych pořídila uv obleček, klidně nějaký z druhé ruky, užijete i dva. Já jsem vždycky po koupání převlíkla d suchého a ten mokrý usušila. Je to dobré že se nemusí celý mazat, jen nohy a ruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi zastahle mode UV oblecku prijde trochu prehnana. jako doplnek na nekdy fajn, ale misto plavek, nevim no. mam je pro obe deti a stejne je v tom nenechavam dlouho, mi to proste prijde divne v tom travit nekolik hodin ![]()
stejne deti mazu sun-blockem a kolem toho oblecku mi to spis prijde narocnejsi vychytat vsechny kraje (kolem krku, rukavu). plus pokud nenamazes pod oblecek, tak ho pak nemuzes sundat ani na uschnuti.
ja detem davam spodni dil plavek a kdyz si spis hraji mimo vodu, tak navlecu platene tricko, uv oblecek sem tam a po namoceni sundavam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já bych jí asi koupila nějaké pěkné gatě (nebo v celku)
a často mazala kvalitním opalovákem. Když nebude ve vodě může mít nějaké třiko/šaty a hlavně něco na hlavě. O UV oblečku jsem nikdy neslyšela a myslím si o tom své
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já bych pořídila nějaký hezký spodeček a nahoru třeba takové to plavecké uv tričko, které bych ale použila třeba příležitostně… třeba, když dlouho sedí na přímém sluníčku při stavění hradu z písku.. případně, kdyby se mi zdálo, že je sluníčko opravdu hodně ostré… ale jinak s dětma jezdíme k moři od půl roku a vždy se to dá zvládnout… nějak extra bych to neřešila, stačí jedny plavečky a na převlečení pěkné kalhotky na deku pod slunečník..
jinak drobounká teda je
,, můj 6ti měsíční má 10 kg ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alena36 ja loni kupovala tento uv obleck pro syna a byla jsem moc spokojena. Rano jsem ho namazala vodeodolnou 50+, pockala jsem az se vsakne, presto oblecek ve kterem byl pak cele dopoledne ( pres poledne nejsme na slunci), odpoledne to same. Uschnul na nem rychle, je z materialu jako plavky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22 dej si do googlu „koupaci overal batole“ vyhodi to spoustu obrazku. Pro holčičky to dělají i se sukýnkama apod. My měli vloni z Primarku asi za 5eur tedy nemusí to být ani drahé a vydrží nám asi i na letošní léto - koupili jsme také o něco větší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit