Ewa klucze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ewa klucze
Maminky, mela bych dotaz. Postupně kupuji vybavičku pro našeho mrňouse. Jaké mate zkušenosti s výrobcem ewa klucze, je to polský výrobce a nějak k jejich zboží důvěru.
Ale vecičky maji pěkné a levné.
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kvalita odpovídá ceně
. Není to úplný extrašunt, ale nic moc kvalitního taky ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me des! Ja bych doporucila min veci a treba od nextu… alespon je to kvalitni a pohodlne. Maji vicepaky a ty se vyplati.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja som s nimi bola spokojna. Hlavne preto, ze boli jedni z mala co mali zavinovacie bodycka, a navyse za prijatelnu cenu a moja slecna odmietala pretahovat cokolvek cez hlavu.
Bodycka som mala potom aj na mensiu, pravda, flekate, ta starsia bola od prveho prikrmu strasne prasa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli ti jde o peníze, tak já raději nakoupím nošené oblečky třeba britských značek (Ladybird, George, i ten Next, ale ten je i nošený předražený
), ta miminka to nosila chvíli a nemají to jak zničit…
Raději kvalitní nošené, než tyhle levné nové věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Scharlota píše:
Za me des! Ja bych doporucila min veci a treba od nextu… alespon je to kvalitni a pohodlne. Maji vicepaky a ty se vyplati.
Nechci vzbuzovat nějaké negativní emoce. Vim, že se next řadí k drahým značkám, ale mám kousek obchod, kde ho prodávají, ale není to rozhodne nejdražší. I české výrobky jsou dražší. Mě jde spíš o to, jestli treba vaše děti neměli alergické reakce na materiál nebo tak něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za reakce, já se teda obavám i polského kočárku.
A ještě kousek od nás prodávají G-mini. Mate nějaké zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Á mám teda dobrou zkušenost, kupovala jsem hlavně české, slovenské a polské značky a s kvalitou jsem byla spokojená až na pár výjimek (New Baby, to už bych nekoupila). Drží tvar, barvu, obrázky, materiál, prostě vše OK. Jedině u ewa klucze jsem si všimla u některých bodýček přes hlavu, že otvor na hlavu byl relativně malý, takže z bodýček vyrostl, i když na délku a šířku by byli ještě dobré. Ale zase mu to nedělal v zimě velký výstřih, to jsem byla ráda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem od nich pár věcí na miminko, určitě nějaké dupačky, spokojenost. Prcek to nosil chvilku, po pár praních to bylo stále hezké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalypsoooo já mám nošené věci v 90% (od rodiny, mám dítě jako poslední
) a těch 10% mého mám bodyčka Tesco, Kik a Ewa Klucze jsem zase kupovala dupačky. jinak ty nošené josu Next, FaF, Frog, Ewa Klucze a tedy za mne úplně fuk. navíc mají velký výběr klasicých dupaček, které áme rádi a i pro velké velikosti a nikde jinde jsem ty klasické bavlněné nenašla. navíc je pravd, aže z toho dítě rychle vyroste, tak ani není šance to asi zničit. krom toho, že já prala vše na 60,takže mi samo seslezly časem potisky (ale to i na těch „značkových kvalitních“). Jsou oproti např. tomu Frogu takové tenčí, to zase jo, ale prostě pro mne v klidu. i když pravda nevím, jkaé mají bodyčka, ty jsem jen tak proletěla a nekupovala. ale já asi v tomto nejsem moc náročná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli v podstatě celou výbavu až na pár kousků od Ewy, nevidím na tom nic špatného. Syn každý kousek nosil jen chvilku, takže se to nezničilo, posloužilo stejně jako drahé od Nextu. Mám schované i pro druhátko.
Ale od doby, co syn lezl a začal chodit jsem kupovala většinou v Tesku F&F, v C&A, Lindexu… a i v Lidlu se dají koupit moc hezké kousky Lupilu…
G-mini je taky v poho..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem většinu oblečení od Ewy Klucze a byla jsem spokojená. Všechno jsem pak nošené prodala tady přes bazar a kupující byly taky spokojené. Pro úplně malý mimina se Next fakt nevyplatí, vše nosí jen chvilku a tak se nestihne vůbec zničit ani Polská značka. Větší oblečení teď dědíme, tak už Ewu Klucze nekupuju, možná to větší oblečení, co se nosí dýl už tak nevydrží, to nevim.
Od G-mini mám teď pyžama, už dvakrát prané a zatím dobrý, nežmolkují
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kalypsoooo píše:
Nechci vzbuzovat nějaké negativní emoce. Vim, že se next řadí k drahým značkám, ale mám kousek obchod, kde ho prodávají, ale není to rozhodne nejdražší. I české výrobky jsou dražší. Mě jde spíš o to, jestli treba vaše děti neměli alergické reakce na materiál nebo tak něco.
Alergie veskere ziadne, ale slecna mala reakciu len na porek a detsku sunku. Pranie to tiez znieslo, dierocky sa nerobili. Iba tie fleky drzali jak pribite, takze asi ziadna umelina, ale poctiva bavlna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme několikery dupačky a byla jsem s nimi maximálně spokojená. Bezva seděly, druky držely, velikost odpovídala, hezké obrázky…Takže já bych určitě minimálně ty dupačky doporučila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem s touto značkou byla celkem spokojená, akorát teda, jak tu už někdo zmiňoval, občas menší otvor na hlavu, a potom taky číslování velikostí, přišlo mi, že to oblečení je v dané velikosti o něco menší než od českých či jiných výrobců. Ale pokud to kupujete kontinuálně, jak dítě roste, tak to asi problém není. Kupovala jsem košilky, dupačky a body, ale jen asi do velikosti 80, pak jsem přešla na jiné značky, které měly zajímavější výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit