Next výprodej 2015
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tohle jsou jen mimosezoni- to znamená pár stojanů
takže tak hrozný to není ale při těch velkých slevach, je to boj
každopádně vám všem hodně sil- i já tam akorát mířím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hihi pred chvili jsem dorazila
tak na me moc lidi i pri tehle mimosezonnich slevach - o chlapovi ani nemluvim, ten mel malem infarkt hned pri vstupu
ale meli jsme stesti, ve fronte uz stala nase sousedka, takze sem si to v klidu prohlidla - nakopila asi 10 veci za 900 kc a sla hned na radu
takze za me radost a povedene nakupy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsme rádi, že je spokojenost a my jdeme tu apokalypsu uklidit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zyxel01 pro prodavačky to musí být legrace, když to tak sledují, já se teda bavím taky, pokaždý když tam jdu
zase tak to nežeru, ale ráda koupím něco pěknýho se slevou…ale slyšela jsem, že hlavně hodně ruská klientela si připlatí za to, že jim prodavačky schovávají při výprodejích věci pod pult - je to i uvás v prodejně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak samo, že nemůžu mluvit za všechny prodejny ale u nás ne- a ani jsem o tom neslyšela. Taky by mě to totiž mohlo stát flek
ale pravdou je, že se nás často snaží „podplatit“ kde kdo a čímkoliv
A znáte to, vyhovite jednomu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zyxel01 píše:
Tak samo, že nemůžu mluvit za všechny prodejny ale u nás ne- a ani jsem o tom neslyšela. Taky by mě to totiž mohlo stát flekale pravdou je, že se nás často snaží „podplatit“ kde kdo a čímkoliv
A znáte to, vyhovite jednomu…
právě jsem si říkala, že to musí být asi o hubu a pak, jak si vybrat, komu to schováš a komu ne…takže to máte firemně „zakázané“?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@acimedaca
Máme no…
Jsme rádi, když uzmeme neco pro sebe
ale jak říkám, zalezi na prodejně a jednotlivcích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@luntik píše:
Ahoj holky, ví někdo kdy budou letní slevy?
Děkuji
Taky by mě zajímalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, nevíte kdy bude výprodej v Nextu pro miminka teď v létě 2016? Datum? Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To by mě taky zajímalo, byla jsem dnes omrknout na Arkádách a zatím nic, až něco objevím ve výloze, napíšu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit