Zavinovačka na větší dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Zavinovačka na větší dítě
Ahoj všem!
Chtela bych se zeptat na zavinování. Nasi male jsou 3 a pul měsíce. A od zacatku spinká v zavinovacce. Dneska jsem ji pres den zkoušela uspat bez ni, a v pohode, usne s spinká. Ale jakmile se ji snažím přenést do postýlky, probudí se a řve. V zavinovacce ma totiž i oporu hlavy, takže kdyz ji přenáším, moc se nehýbá. Zavinovacka ji uz je mala. Hodne papa, je plně kojená, má 7 a pul kila a 63 cm. Vetsi zavinovačku jsem nenašla.
Jak přenáším svá dítka? Vim stopro, ze mala usne i na volno, třeba na posteli. Ale jakmile nemá oporu hlavu a krku, tak pri přenášení se hned vzbudí…
Předem dekuji za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@ZuzkaLj
Přeji pěkný večer, malej mě spinkal též až do půl roku v zavince, prostě se mu tam krásně spinkalo ![]()
měli jsme zavinku 90*90
a byla to rychlozavinovačka Tulip
tak nějak a jsou i větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem si vetsi zavinovacku nechala usit - objednala jsem si 95*95 cm a vyuzila jsem ji do aleluja
Pozdeji i misto tenci perinky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak vetsi zavinky maji treba tady http://www.slune-cz.cz/…vinovacky-1/ nebo na fleru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzkaLj používám jako zavinovačku tohle: https://www.youtube.com/watch?… je super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuji vsem moc za info. Takže ji mam porad zavinovat? Nemám ji to odbouravat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzkaLj né zavinuj jí furt ![]()
já pak odbourala zavinku, davala slabou dečku a pak už nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A uspat ji tak, abys nemusela přenášet - to neprojde? Zaplácly by se dvě mouchy jednou ranou
zavinování i usínání… Když usne jen tak na posteli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jde pouze, kdyz kojim na jednu stranu. Jinak to bohužel nejde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bude to znít asi si hloupě, ale zavnujete i ruce? Měla jsem něco podobného u syna a bylo to volný, tak hned ruce vyndal. Ted dceru zavinuji do deky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blondie66
Nezní to hloupě, když byla malá, ruce si vyndala sama. Teď se z toho nedostane a ano, zavinuji obě ruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda bych obnovila diskuzi - sháním zavinovačku velkou cca 100×100 cm, ale nemůžu nikde sehnat. Nemáte prosím někdo zkušenost, kde koupit, případně kde nechat ušít? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa19 píše:
@Ilse22 kupovala jsem tady
Děkuji, já akorát asi nechci péřovou, naše malá je přehrátá i v té obyčejné… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ilse22 Tak nechat usit na zakazku, kontaktuj nekoho na fler.cz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit