Next výprodej 2015
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky a byvaji ty slevy i na eshopu nebo jen v kamennych prodejnach a je to i na damske zbozi, nevite? Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EtaOva píše:
Holky a byvaji ty slevy i na eshopu nebo jen v kamennych prodejnach a je to i na damske zbozi, nevite? Diky
V kamenných prodejnách a je to i na dámské ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevite, jak se da výprodej objednat na tom anglickém e-shopu??
Maji tam veci, které u nas ve výprodeji nekoupíte.
Tento rok uz nejdu…je to šílený blázinec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nakoupila skvele, ale bylo sileny jak se lidi chovali. Ve fronte na kasu jsem stala cca 20 min, to se dalo a hadriku na mimco spoustu za super ceny, takze za me spokojenost, jen ty lidi jsou vazne sileny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já byla poprvé a myslím, že šok budu mít ještě dlouho. Po otevření nákupního centra se odstartoval sprint na asi 250m. Pak jsem byla svědkem přetahování o kus látky, dokonce i nadávky a menší rvačky. ![]()
A v Brně se ke kase dostanete za 2 hodinky - problém bude asi v tom, že na tak velké město je jedna malá prodejna asi málo.
Jinak s nákupem jsem spokojena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kudrlinka 111
taky jsem se nestačila divit co se to dělo
Když jsem ten nával při otvíračce viděla, tak jsem se otočila a jela zpět domů - znovu jsem jela navečer a klídek, pohodička, bylo tam snad jen pět lidí. Sice už to bylo trochu přebraný, ale za tu mačkanici a nekonečnou frontu mě to nestálo.
PS: by mě zajímalo, kolik tam nakupuje maminek pro svoje děti vs. kolik tam chodí vyčůránků, kteří to pak za plnou palbu prodávají po bazarech..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit