Nezvládám noční
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Nechci ti nic říkat, ale teď už je spoustu prací na směny..Taky mě to nebaví, ale musela jsem si zvyknout…Přes den taky nespím, nejde mi to, takže z noční přijdu taky vyřízená, ale zvádat se to dá..
jen mi teď u dr. řekla, že je to jeden z důvodů proč nemůžu otěhotnět, tělo je prý rozházený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to řekli v CARu, ale podle mě je to blbost..určitě to nevýhoda je, ale já dělala 3 roky v kuse JEN noční (jiné směny ne), pak rok pauza a pak skoro rok 3 směnný provoz a otěhotněla jsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Noční jsou hnus a jsou lidi kteří si nezvyknou
taky jsem je dělala a pak mi je sama Dr „zakázala“ či doporučila nedělat kvůli zdravotním problémům které mi díky nočním šichtám vznikli.. Takže není to opravdu vždy jen o zvyku!! Lidi mají v noci spát..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce na směny je kancerogenní… jsou na to i studie… ale pokud to někomu vyloženě sedí tak proč ne… já musela automaticky shánět práci mimo směny, protože by mě to prostě oddělalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Whynot píše:
@Attila8Určitě to je o zvyku, zvládneš to, jen to chce si zvyknout
Není to až tak pravda, že je to o zvyku. Já jsem si nezvykla, já byla opakovaně po dvou nočních jako pod 4 promilemi alkoholu a ségra taky ne. Dělá ve zdravotnictví 20 let a vždycky noční špatně snášela, bolela jí hlava, začala tloustnout, nakonec po nočních děsný migrény a následně dostala od doktora papír, že jí nedoporučuje sloužit noční. V práci jí vyhověli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky delam nocni. Je to tezky no, ale clovek si zvykne i na sibenici, kdyz chce.. U nas v praci se teda da nekdy aspon na hodinku zavrit oko. Ja se uklidnuju tim, ze dalsich tisice lidi ma taky zrovna nocni - lekari, policajti, pekari.. a musi to taky nejak vydrzet. Tak ja to taky zvladnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Attila8 Mám od doktorky noční směny zakázané, takže napsat papír ti může, ale je jen na zaměstnavateli, jak se s tím vypořádá. Máš podepsanou smlouvu, kde ty noční jsou, to hraje do karet jemu.
Já se na nočních hroutila nad ránem, kvůli nízkému tlaku, a to jsem ani neměla problém to přes den dospávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajka89 píše:
Taky delam nocni. Je to tezky no, ale clovek si zvykne i na sibenici, kdyz chce.. U nas v praci se teda da nekdy aspon na hodinku zavrit oko. Ja se uklidnuju tim, ze dalsich tisice lidi ma taky zrovna nocni - lekari, policajti, pekari.. a musi to taky nejak vydrzet. Tak ja to taky zvladnu.
zdravim, mam to presne tak jako ty, kazdou sichtu si rikam, kolik asi milionu lidi na svete ted taky musi makat ![]()
taky si obcâs trochu dachnu, nekdy…zejtra jdu po trech tejdnech do prace a mam rovnou 4 nocni v kuse…a depkuju uz ted
ale coz, dam to..jako vzdycky…tahnu to patym rokem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Attila8 je to už hodně dávno co jsem dělala noční a už nikdy. Neskutečně mě to přehodilo můj biorytmus a odešla jsem tenkrát ze dne na den..nešlo to ![]()
Ted už jsem svým pánem a když čtu co píšeš normy atd tak děkuju bohu za tu šanci. Zkusila bych se domluvit s doktorem a pokud by to nešlo tak bych se zkusila podívat po jiné práci tedy pokud by tě to tak trápilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa76 píše:
Zkusila bych se domluvit s doktorem a pokud by to nešlo tak bych se zkusila podívat po jiné práci tedy pokud by tě to tak trápilo.
No, tady se obávám, že bude problém, neb tohle řeší ten „pracovní“ doktor firmy a pochybuju, že by zakázal noční, když je před měsícem povolil, to by vypadal sám jako totální blbec, pokud se neobjevil nějaký objektivní nový zdravotní důvod, kvůli kterému by to nešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Attila8 píše:
Tak já si v práci asi nedáchnu když jsem ve fabrice kde musím dělat normy… přijde mi že noční směny jsou nelidské chování zaměstnavatele…
Nelidské? Pečivo bude jíst až po poledni, nemoc příjde jenom přes den, elektřinu v noci taky nepotřebujeme, odběratelé budou čekat 3× tak déle na materiál.
Za co všechno dnes ti zaměstnavatelé nemůžou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sojkka A ještě ten materiál bude výrazně dražší, protože zastavit a rozjet tu linku není zadarmo. Ale jinak souhlas s tím, že to přirozenému biorytmu člověka neodpovídá a jsou lidi, kteří to fakt nedávají, ale stejně jako někdo je šikovný na ruce, někdo na hlavu, tak někdo holt musí hledat práci pouze na den, každopádně souhlas s tím, že zaměstnavatelé za to nemohou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Attila8 hele ja jdu dneska taky a mam 4 za sebou..budu na tebe myslet
..jsem sama na 2 baraky-38 starych lidi, nekdy je to sila…mam maly dite, ted maj prazdniny, takze se ty 4 dny vyspim tak max.4hod. denne…nezoufej, mohlo by byt taky hur a hlavne, nejsi sama, kdo musi v noci hakovat…preju, at brzo neco najdes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejde, nemela jsi podepisovat smlouvu. Urcite te prohledl lekar u vstupni prohlidky.
Prislo by mi to velmi unfair i vuci kolegum.