Přivýdělek ruční prací na mateřské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Jajvy tak já na tom nechci vydělávat tisíce
stačí nějaká ta stovka, každá kačka dobrá ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
chci protože jsem na rodičovské a mám po večerech a občas i přes den čas a potřebujeme penízky, tak jsem se rozhodla, že začnu vyrábět bižuterii a různé věnce apod.
Chci se ale zeptat, zda když mám v plánu to prodávat jen přes fb a v malém množství (ze začátku to chci jen zkusit, nic velkého), zda musím mít ŽL a jet na IČO?
Případně jak tohle chodí? Nechci se dostat do nějakého průšvihu
Díky za odpovědi
musíš… a nechápu, proč se toho všichni tak bojí… je to jen otázka pár minut na vyřízení, jednou zaplacení poplatku a pak můžeš klidně prodávat všude, kde se ti jen zlíbí… a právě na rodičáku máš ty nejlepší podmínky pro start… budeš to mít jako vedlejší činnost, nemusíš platit zálohy na pojištění, nejspíš (když to budeš dělat jen jako menší přivýdělek) nebudeš platit ani daně… akorát do konce března uděláš daňové přiznání…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najdi si něco čím se dá vydělat. ne to co dělají všichni, něco… svoji cestu a potom budeš úspěšná. V bižu jede spousta mamin co jedou na černo a vzhledem k daním a pojištění se jim nebudeš moci vyrovnat. Tředa tento měsíc jsem prodal 41 zimních fusaků do kočárku a to je 3 den v měsíci. (samozřejmě v tom hraje roli to že můj eshop je na internetu už 7 let.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,

chci protože jsem na rodičovské a mám po večerech a občas i přes den čas a potřebujeme penízky, tak jsem se rozhodla, že začnu vyrábět bižuterii a různé věnce apod.
Chci se ale zeptat, zda když mám v plánu to prodávat jen přes fb a v malém množství (ze začátku to chci jen zkusit, nic velkého), zda musím mít ŽL a jet na IČO?
Případně jak tohle chodí? Nechci se dostat do nějakého průšvihu
Díky za odpovědi