Registrovat se na ÚP?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Registrovat se na ÚP?
Výpověď zaměstnancem ve zkušební době
Ahoj, prosím o radu. Ke 30.9.jsem kvůli jiné práci ukončila HPP. Včera jsem nastoupila do nové, s řádnou smlouvou, ale dneska jsem skončila, protože ji fyzicky nezvládnu.
Prosím o radu, co dál.
V bývalém zaměstnání si mě nechali na DPČ, ve smlouvě mám včerejší datum. Mám jít na ÚP? Nevím, kolik si vydělám a jestli za mě někdo odvede sociální a zdravotní.
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Anonym nejsi a stydět se nemusíš. Nemáš za co. Taky nevím, ale vzala bych papíry co mám, a na pracák zašla. Oni ti poradí.
- Citovat
- Upravit
Pokud si dobře pamatuji, tak při evidenci si můžeš vydělat 4 700Kč/měsíc max.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, jsem docela v pr…i, jen brečím a hledám informace.
Vždycky jsem si myslela, že dám jakoukoliv práci, ale evidentně ne, přece jen mi není 20 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha píše:
Děkuji, jsem docela v pr…i, jen brečím a hledám informace.
Vždycky jsem si myslela, že dám jakoukoliv práci, ale evidentně ne, přece jen mi není 20
Neblázni
To se stane, nemáš se za co stydět a už vůbec ne, proč brečet. Najdeš jinou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka To vím, jen půlku minimální mzdy. Myslíš, že bude lepší se neregistrovat? Z toho bych nezaplatila ani bydlení. Jsem sama s dětmi.
Možná si nasypu popel na hlavu a půjdu zkusit štěstí u bývalého zaměstnavatele. Ale jak na mě bude nahlížet?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha píše:
@radkka To vím, jen půlku minimální mzdy. Myslíš, že bude lepší se neregistrovat, z toho bych nezaplatila ani bydlení. Jsem sama s dětmi.
Možná si nasypu popel na hlavu a půjdu zkusit štěstí u bývalého zaměstnavatele. Ale jak na mě bude nahlížet?
Ohlídej si, aby za tebe bylo odváděno zdravotní a registrovat se nemusíš.
No, upřímně bych asi nezaměstnala zpátky někoho, kdo má zaječí úmysly, ale zkusit to můžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi vezmu papíry a půjdu se na ÚP zeptat, jak radí @Kobliha51 .
Tu anonymitu jsem si zapomněla dát. No, co už.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@radkka No, v bývalé práci mi dali aspoň DPČ, a už se ptali, jestli by mi mohli napsat pár směn. Tak jsem úplně marná asi nebyla ![]()
Zápasím s penězi, každou korunu třikrát otočím a teď jsem dala jsem 300,– za vstupní prohlídku, asi 600,– za oblečení, co požadovali. A úplně zbytečně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha Jestli s tebou počítají dál, tak by třeba byla šance, že tě vezmou zpátky. Kam jsi to přešla, že to bylo tak hrozný? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tunrida Napíšu Ti SZ.
Mám oddělaných 28 let, nejsem žádný " nechtěj" a flink.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeptej se v byvale praci - treba na tebe budou koukat tak, ze ted si „budes vazit toho, co mas“ - takovej ten polepsenej hrisnik ze Svejka
Kazdopadne lina huba, hole nestesti… Drzim palce!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha tak měla si možnost se podívat do čeho deš ne? já ted nechci rejpat ale když někam jdu tak se přesvědčím zda to zvládnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha a urcite je to v nove praci tak hrozne? Prvnich par dni byva v praci vzdycky nejhorsich, spousta informaci, všechno je nove, clovek neni zvykly, ale zanedlouho se to vzdycky zlepsi, aspon to je moje zkusenost
. Nechces to jeste par dni zkusit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha klidně se zeptej v bývalém zaměstnání nebudeš první ani poslední co se takhle vrátí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit