NHS studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
NHS studium
Preji pekny vecer vsem,
zalozila jsem par diskusi, jedna na tema prilis stara na studium a ted bych rada pridala podobnou.
Je tu nekdo kdo studoval v Anglii skrze NHS? Cokkoli co melo neco spolecneho se zdravotnictvim?? Zrovna jsem totiz nalezla, ze NHS plati studium…jaksi me to uniklo a proto bych rada vedela jakoukoli informaci. Samozrejme se budu snazit najit si neco sama na netu a ruzne primo od lidi, co s timto maji zkusenosti.
Ja jsem jen v jine diskusi probirala, jak moc je to drahe a toto mi asi zcela uslo
ze jakekoli kurzy by meli byt hrazene a nemuseli by se splacet…
Dekuji moc, to by me tak moc usnadnilo zivot a veskere financni naklady, ze jsem z toho ted momentalne v dobrem soku (ze me to nenapadlo driv
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tento dotaz jsem rozklikla spíše ze zvědavosti, protože jsem sama vystudovala univerzitu v UK (v letech 2004-2007). Poradit ti neumím a pochybuju, že zrovna na emiminu zjistíš kdovíjaký moudra na toto téma… Já jsem teď asi deset minut zkoumala webovku NHS a nic podobného jsem tam nenašla. Moc reálné mi nepřijde, že by systém, který je v miliardovém a stále rostoucím deficitu, platil studentům (navíc z jiných zemí) studium na univerzitách
Maximálně tak mají nějaké interní vzdělávací programy pro stávající zaměstnance. Každopádně jediný, kdo ti bude schopen podat konkrétní informace bude helpdesk NHS, co víc ti poradit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kat kat oni maji NHS bursaries, clovek musi zazadat. Ja to budu asi zjistovat za par dnu primo od midwife pri mem porodu, vim ze tady asi moudro nenajdu…
s temi financemi to je fakt, jsou v dluhu jako asi vsude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vicky12 To možná mají, ale vsadila bych se, že je nedají každému a že budou třeba omezeny na určité kurzy (určité zdravotnické profese se obsazují hůře než jiné). A těžko budou už od prváku.. Nevím, co čekáš, že ti k tomu (během porodu?!) sdělí tvoje midwife. A NHS je snad nejzadluženější zdravotnický systém na světě, to zcela jistě nebude jen tak
Každopádně hodně štěstí a budu ráda, když sem pak napíšeš, co jsi zjistila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kat kat dik
neco napisu, zadluzeny jsou a neco se pise na strankach, ale zkutecnost je asi jina. Jen vim, ze jim chybi celostatne asi 3000 midwifes takze sance by mohla byt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vicky12 a ty zijes v Britanii? Ono totiz musis pred zacatkem studia zit minmalne tri roky v Britanii
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze je to tak. Stopro u lekaru, sestry nevim. Kazdopadne je to tu docela kritizovane, protoze lekari vystuduji zadarmo a pak si frnknou pracovat jinam a Britanie trati velky penize. Podle me, kdyz uz, tak by to meli alespon podminit tim, ze nesmi urcity pocet let odjet a nebo musi nejdriv splatit studium. @Vicky12 jsem ti poslala v SZ kontakt na uzivatelku, ktera si myslim, ze studuje v UK pres NHS.
http://www.nhscareers.nhs.uk/…in-medicine/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana525 ahoj, diky moc.Jsem tu asi 6 let a mam jen nejake informace, s tou uzivatelkou jsem se bavila uz ale o jinych vecech, nevim presne co studuje, ale vim kde pracuje tak me to mohlo napadnout.Spis jsem ji nechtela zase otravovat, ale udelam to at tu nejsem za b.bce.
Vim, ze sance jsou strasne male, ale ze nejake jsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit