Nic mi nedělá radost

Anonymní
23.7.18 21:00

Nic mi nedělá radost

Jdu se vypsat. Jsem sama s dcerou, ubíjí mě samota, po RD se mi nepodařilo sehnat dobrou práci, bydlení, jaké bych si představovala… Všechno mi přijde na ho…, nic mi nedělá radost.
Radu nečekám, mně ani snad rady není :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31
23.7.18 21:03

Moje zivotni okolnosti jsou jine, ale citim se stejne. Dokonce bych rekla, ze uvazuju nad sebevrazdou a to uz docela dlouho. Radu nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
23.7.18 21:03

Měla by ses obrátit na obvodního lékaře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 21:10

@Faye67 Tak takhle špatně na tom zatím nejsem. Chodíš s tím někam? Děti máš?
@Detsa Radost by mi udělalo, kdybych našla smysluplnou práci, nebo normálního chlapa :)
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
z92
319
23.7.18 21:17

Nedívej se na svět skepticky a začni se radovat z „maličkostí“ např. že jste s dcerou zdravé, to je to nejhodnotnější, co člověk může mít a další věci? Život přeci nekončí, práci můžeš sehnat jinou, lepší, bydlení stejně tak. Já jsem teď taky sama s dcerou dokonce jsme se musely vrátit k rodičům, neb bychom jinak nebyly schopny vyžít a leč to není procházka růžovou zahradou, tak se dívám na budoucnost pozitivně, těším se na to nové co nás dvě čeká, vždyť život můžeš mít jaký jen chceš a je krásné ho žít s dítětem po boku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
23.7.18 21:20

No, tak jsi na dně. Má to ale výhodu - o moc horší to být nemůže. Takže tě s velkou pravděpodobností čekají jen dobré věci, ne? ;) A chlapů je všude spousta. A i těch hodných, solidních ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.18 21:21
@Faye67 píše:
Moje zivotni okolnosti jsou jine, ale citim se stejne. Dokonce bych rekla, ze uvazuju nad sebevrazdou a to uz docela dlouho. Radu nemam.

Proc te zivot az tak netesi, ze takto uvazujes? Mas rodinu, deti? Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
23.7.18 21:27

@Faye67 8o 8o no ,snad ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
23.7.18 21:38

A co hledáš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
23.7.18 21:46

Nikdy neni nic cerne jak se zda.Nikdy nic nevzdavejte,hlavne zivot ne.
Zakladatelka ma dceru,to je to nejvetsi stesti,ted jste na vsechno dve.Mozna ti to ted neprijde,ale bude urcite lip.
Faye67: nevim proc se trapis ty,neznam podrobnosti,ale vsechno se muze kdykoli zmenit,mas moznosti jak to resit,tak se neuporej jen k te jedne a sakra bojuj.
Vite kolik lidi je nemocnych a nemuzou nic delat a nic nevzdavaji,bojujou,ale vy mate na vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
23.7.18 21:50
@Tesssa23 píše:
Nikdy neni nic cerne jak se zda.Nikdy nic nevzdavejte,hlavne zivot ne.
Zakladatelka ma dceru,to je to nejvetsi stesti,ted jste na vsechno dve.Mozna ti to ted neprijde,ale bude urcite lip.
Faye67: nevim proc se trapis ty,neznam podrobnosti,ale vsechno se muze kdykoli zmenit,mas moznosti jak to resit,tak se neuporej jen k te jedne a sakra bojuj.
Vite kolik lidi je nemocnych a nemuzou nic delat a nic nevzdavaji,bojujou,ale vy mate na vyber.

Takto ale člověk s depresí nefunguje. Depresi vůlí neovlivníš, je to nemoc a chce to medikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
23.7.18 21:51
@Faye67 píše:
Moje zivotni okolnosti jsou jine, ale citim se stejne. Dokonce bych rekla, ze uvazuju nad sebevrazdou a to uz docela dlouho. Radu nemam.

Ahoj,
jsem na tom stejně. Nejsem schopna se smířit s odchodem maminky, o kterou jsem se starala. Byla nemocná. Přežívám ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
23.7.18 21:56
@Enmamma píše:
Takto ale člověk s depresí nefunguje. Depresi vůlí neovlivníš, je to nemoc a chce to medikaci.

Temi moznostmi a nevzdavanim jsem take myslela vyhledat treba I odbornou pomoc a ne sedet na zadku a myslet si,ze samo se to nejak udela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.7.18 22:10

@aalokina Tak to je mi moc lito :( uprimnou soustrast. Odchod milovane osoby je vzdy tezkou zalezitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
23.7.18 22:17

@Faye67 Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie