Nike Sunray Protect sandalky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
8.5.18 23:08

@Hoa Mai dík za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
8.5.18 23:56

@Hoa Mai Můžu se zeptat, co máte za barefoot sandály na úzkou nohu (jestli jsem to dobře pochopila)? Syn nosí uzavřené boty Filii a Bobux a teď jsme zkoušely Filii sandále a byly mu široké. Na jejich FB jsem četla reakce, že jsou letos nějaké širší než loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
9.5.18 02:44
@Boudová píše:
@Hoa Mai nemám to s kým porovnat. Ale asi ma nožičku opravdu uzsi a ty boty ji jsou fakt volnější. Oproti tem superfitum co seděly moc hezky. Určitě to tak bude. Oni totiž ty nike nejdou dotáhnout.

Dceři jsem letos kupovala sandálky Keen Moxie (předtím 2 roky taky sandálky Superfitky). Ale nejsou hodnoceny jako BF, prý kvůli špičce, ale dcera má dlouhé palce, a sedí jí hezky. Jsou superlehoučké a vypadá s nimi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
9.5.18 09:27

@andelinka1 Já koupim ty superfitky, ty nike už sem dala na inzerát. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.5.18 11:03

@Ewiczka bohužel neporadím, protože moje děti právě úzkou nohu nemají (v příspěvku výše jsem to myslela tak, že dítě @Boudová má nejspíš úzkou nohu a proto jí nesedí Nike, nám jo). Zkus se zeptat na FB, pokud máš, nebo tady na emiminu je diskuze o barefoot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.5.18 12:56

@Hoa Mai ok, díky, blbě jsem to pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
9.5.18 13:26

@Ewiczka tak ty superfity ne? Ty teda asi nejsou 100% barefoot ale nam seděly parádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.5.18 14:02
@Boudová píše:
@Ewiczka tak ty superfity ne? Ty teda asi nejsou 100% barefoot ale nam seděly parádně.

Superfity neviděly barefoot ani z rychlíku. Čímž nekomentuju jejich kvalitu, vhodnost atd., jen to, že neodpovídají barefoot ani v jednom parametru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
9.5.18 18:45

@Boudová Díky, Superfity nosil dřív a ty mu střihově sedly, ale barefoot nejsou no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
9.5.18 19:25

@Hoa Mai Hele já sem z těch bot normálně jako debil. Teď jsme byly zkoušet ale ona mi furt zdrhá a řve, takže si nejsem jistá. Naměřila jsem jí tak těch 15 cm, ale vždy obresluju trošičku cca 2mm dál. Ty superfity 25, jsou dlouhý 16cm a 26 - 16,7. Takže u těch 25 nebude nadměrek celých 1,5cm ale o něco míň. Sedí tak nějak akorát plus že se nožka může hejbat, pro růst nohy už velká rezerva neni. Ale v těch druhých by zas už plavala moc (skoro 2cm.) Udělala sem dobře že sem objednala 25. :roll: Promiň že otravuju. Já jen chci aby koneče měla nožku v pohodlí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
9.5.18 21:57

@Boudová no ono je někdy na palici dítěti změřit nohu pořádně. Já mám celkem klidné a spolupracující děti a taky je kolikrát měřím na vícekrát, protože mi to hodí pár milimetrů sem, pár milimetrů tam. Ale pokud je teda tvoje měření správné, tak určitě ty menší boty, ty větší by měly nadměrek moc velký. Přinejhorším pak boty jako málo nošené můžeš prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
9.5.18 22:04

@Hoa Mai Já to měřila snad 150× a nikdy to nebylo víc jak těch 15cm. díky moc. Nemám to moc s kým probrat, pač kamarádky to moc neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková