Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, je mi 31, děti zatím neplánuji. Doktorka mi doporučila tělísko, protože s antikoncepcí pořád bojuju. Ráda bych znala váš názor, hlavně od těch žen které si tělísko nechaly aplikovat. Dr mluvila buď o Mireně nebo Jaydess, ale jelikož ještě nemám děti tak říkala že lepší pro mě bude Jaydess. Zajímá mě, zda při Jaydess máte stále menstruaci? Po zavedení vše v pořádku nebo jste nějakou dobu špinily? Kolik vás to stálo? jak u vás probíhala aplikace, je to hodně bolestivé?
Mirena cca 11K. Maximalne spinim v dobe ms nebo vubec.
Jaydees se doporučuje bez deti, cenu nevim, ale ms taky jen slabá.
Já mám Mirenu, 7500 jsem platila myslím. Špinila jsem první 3 měsíce náhodně, pak už vůbec, ms nemám
Před aplikací jsem dostala umrtvovací injekci do zadku, ta bolela jako prase a zadek mě bolela ještě další den 😂 zavedení zabolelo jen jednou, když se tělísko „otevřelo“
@GirlsNick můžu se zeptat jaký okres? To je spousta peněz, mně Dr řekla 5-6tis 🙈 ale ano, dala by mi to Jaydess právě. Nemůžu nikde dohledat poradny recenze aby člověk věděl do čeho jde
Já měla poprvé mirenu před dětmi a podruhé po dětech. Vždycky jsem platila 5500.
@GirlsNick píše:
Mirena cca 11K. Maximalne spinim v dobe ms nebo vubec.
Jaydees se doporučuje bez deti, cenu nevim, ale ms taky jen slabá.
Ta cena je dvojnasobna nez bezne byva.
Já jsem teď nedávno platila za Mirenu 6800. Cyklus zatím velmi legrační, naprosta nepravidelnost jak v delce cyklu, tak v intenzite krvácení. Aktualne me uz nekolik dni boli bricho a prsa (to jsem nikdy u PMS nemela), tak doufam, ze se to brzo srovná. Když jsem měla první mirenu, tak jsem měla klasickou pravidelnou menstruaci asi 2 roky, pak postupně slabla a skončila jsem jen u 2denniho špinění, to byla paráda. Kamarádka měla jaydess a měla menstruaci cca jendou za 3 měsíce, velmi nahodile, někdy slabou, jindy silnou, někdy dlouhou, jindy krátkou… ta nejistota byla horší než moje pravidelná menstruace u tělíska, které slibuje její vymizení. Ale každému to sedne jinak, to nevíš, jak to.bdue u tebe.
@Kytickaruzova Ziju v Rakousku. Ale v cechach, co jsem se divala to stoji okolo 7-8K.