Nitroděložní tělísko Jaydess & Mirena

161
26.2.23 15:01

Nitroděložní tělísko Jaydess & Mirena

Dobrý den, je mi 31, děti zatím neplánuji. Doktorka mi doporučila tělísko, protože s antikoncepcí pořád bojuju. Ráda bych znala váš názor, hlavně od těch žen které si tělísko nechaly aplikovat. Dr mluvila buď o Mireně nebo Jaydess, ale jelikož ještě nemám děti tak říkala že lepší pro mě bude Jaydess. Zajímá mě, zda při Jaydess máte stále menstruaci? Po zavedení vše v pořádku nebo jste nějakou dobu špinily? Kolik vás to stálo? jak u vás probíhala aplikace, je to hodně bolestivé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
26.2.23 16:54

Mirena cca 11K. Maximalne spinim v dobe ms nebo vubec.
Jaydees se doporučuje bez deti, cenu nevim, ale ms taky jen slabá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
26.2.23 17:02

Já mám Mirenu, 7500 jsem platila myslím. Špinila jsem první 3 měsíce náhodně, pak už vůbec, ms nemám
Před aplikací jsem dostala umrtvovací injekci do zadku, ta bolela jako prase a zadek mě bolela ještě další den 😂 zavedení zabolelo jen jednou, když se tělísko „otevřelo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
26.2.23 17:46

@GirlsNick můžu se zeptat jaký okres? To je spousta peněz, mně Dr řekla 5-6tis 🙈 ale ano, dala by mi to Jaydess právě. Nemůžu nikde dohledat poradny recenze aby člověk věděl do čeho jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
26.2.23 17:52

Já měla poprvé mirenu před dětmi a podruhé po dětech. Vždycky jsem platila 5500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
26.2.23 18:00
@GirlsNick píše:
Mirena cca 11K. Maximalne spinim v dobe ms nebo vubec.
Jaydees se doporučuje bez deti, cenu nevim, ale ms taky jen slabá.

Ta cena je dvojnasobna nez bezne byva.

• Citovat
  • Upravit
9301
26.2.23 19:14

Já jsem teď nedávno platila za Mirenu 6800. Cyklus zatím velmi legrační, naprosta nepravidelnost jak v delce cyklu, tak v intenzite krvácení. Aktualne me uz nekolik dni boli bricho a prsa (to jsem nikdy u PMS nemela), tak doufam, ze se to brzo srovná. Když jsem měla první mirenu, tak jsem měla klasickou pravidelnou menstruaci asi 2 roky, pak postupně slabla a skončila jsem jen u 2denniho špinění, to byla paráda. Kamarádka měla jaydess a měla menstruaci cca jendou za 3 měsíce, velmi nahodile, někdy slabou, jindy silnou, někdy dlouhou, jindy krátkou… ta nejistota byla horší než moje pravidelná menstruace u tělíska, které slibuje její vymizení. Ale každému to sedne jinak, to nevíš, jak to.bdue u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
27.2.23 14:06

@Kytickaruzova Ziju v Rakousku. Ale v cechach, co jsem se divala to stoji okolo 7-8K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí