Nitroděložní tělísko Kayleena

BezeJména02
22.7.24 11:52

Nitroděložní tělísko Kayleena

Ahoj, nechala jsem si zhruba před 4 týdny zavést hormonální tělísko. Před 2 týdny mi začaly měsíčky a stále neskončily, volala jsem na gynekologii, co s tím, tak mi předepsali Exacyl a Ascorutin.
Stále se nic nezměnilo, pořád krvácím a bylo mi řečeno, že mě nemohou vyšetřit, když krvácím, protože to zkreskluje utltrazvuk.
Myslela jsem si, že měsíčky buhví jak dlouho nedostanu, když jsem se to dočetla od jiných žen, ale dostavily se ještě o 4 dny dříve než bych je měla mít, bolest k nevydržení a krvácení je sice mírnější, ale nějaké extra zlepšení nepozoruji. :oops:
Vůbec nezmiňuji, že mám silné návaly horka jako ženy v přechodu a nic mi na to nefunguje. Pravidelně cvičím, jím zdravě a hlavně mi je 21. Je mi celkově špatně od žaludku. Přijde mi, že se to z horšuje, když se víc hýbu, třeba při vaření, cvičení, atd…
Měla bych si tělísko nechat vyndat? Byly by to sice vyhozených 5k, ale co už…

Nemám tušení co dělat, protože už to trvá dlouho a přítel je taky nervózní, protože samozřejmě nemůžeme mít sex…

Měla jste to některá podobně? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5657
22.7.24 11:56

Tělísko jsem si nechala zavést tenkrát po konci šestinedělí. Krvácela jsem snad půl roku, pak jsem špinila (MS) i několikrát do měsíce. Libido totálně pohřbené, vůbec jsem se nepoznávala. Po necelých dvou letech šlo ven a už bych do hormonálního tělíska v životě nešla. Doslova šest tisíc v pi… :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BezeJména02
22.7.24 12:58

@Cullenova mám to stejně, nikdy jsem nebyla taková, že bych potřebovala každý den sex, ale teď mi přijde, že se ani nenabudím a třeba ani letmé dotyky nebo objímání přítele mi nepřináší radost… jsem hodně náladová…
U mě to jinak nešlo, na měsíčky, které mám, mi vůbec nic nezabralo a nechci se dopovat celý týden silnými analgetiky, po kterých jsem nepoužitelná. Jinak bych si antinu ani nenechala dát…

• Citovat
  • Upravit
2284
22.7.24 13:02
@BezeJména02 píše: Více

Každý člověk je originál a tělísko vám zasáhlo do hormonů víc, než je žádoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
22.7.24 13:26

Tělísko jsem v sobě měla pár měsíců a pak šlo ven. Hrůza všech hrůz a už bych do toho znovu nešla ani omylem.
A to jsem z toho byla kdysi tak nadšená, kolegyně a kamarádky, které ho měly (mirena) byly taky maximálně spokojené. No já zrovna byla to malé procento, které má problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BezeJména02
22.7.24 13:42

@LadaSva to vím taky, ale jak to mám vyřešit? :D

• Citovat
  • Upravit
2284
22.7.24 13:50

pokud vám syntetické hormony nedělají dobře tak je nepoužívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
22.7.24 14:57

Já měla 2× Mirenu a teď mám už přes rok Kayleenu a nikdy jsem s ničím problémy neměla, ani jsem nikdy nešpinila, tak o své menstruaci ani nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
22.7.24 15:06

Ahoj, po zavedeni teliska je normalni nepravidelne krvaceni 3-6 mesicu. Samozrejme ne jako hodne silna menstruace.
U me trvalo nez jsem si na telisko zvykla asi ty tri mesice( slabe krvaceni, bolesti)pak uz naprosto bez problemu a jsem spokojena. Tak bych jeste vydrzela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BezeJména02
22.7.24 15:45

@Beruse253 já mám krvácení silné a bolí mě v podbřišku na pravé straně…

• Citovat
  • Upravit
655
22.7.24 15:46

@BezeJména02 to jsou většinou vedlejsi účinky hormonálního tělíska tělo ho nemusí vzít mozna bych se nechala vysetrit skrze endo zda nemáte v centru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.5.25 13:25

Chtěla bych se zeptat. Byla jsem na vytažení tělíska. Dva dny poté se mi dostavilo krvácení. Chci zacit brat HA a nejsem si jista zda uz jde o menstruaci nebo pouze o silnejsi krvaceni po vysazeni. Mate s tim zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3967
16.5.25 14:44
@Andrea425 píše: Více

A doktor ti k tomu nic neřekl, kdy ji máš začít brát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí