Nízká poloha děložního čípku

8
21.8.24 18:55

Nízká poloha děložního čípku

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak to máte s děložním čípkem. Je mi 48 a nikdy jsem jeho velikosti, umístění nevěnovala pozornost. Minulý týden jsem po 10 letech dostala kvasinkový zánět na který jsem si koupila tablety na zavádění. A rozhodla se je zavézt. Jenže ovej. Ono to v dřepu nešlo a zjistila jsem, že čípek v této poloze je u poševního vchodu a když jsem sem zatlačila tak i lehce povyjel. Takže jsem si začala zavádět tablety v leže, kdy poševní vchod byl volný. A čípek byl již uvnitř pochvy. Na netu jsem se dočetla něco o nízko položeném, ale překvapilo mě, že v dřepu je tak nízko. Máte to taky někdo? Nebo se mám vypravit na gyndu, podotýkám tam jsem byla koncem května. Díky všem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.8.24 19:36

Též ho mám někdy hodně nízko, ale ne tedy až takhle, závisí na fázi cyklu. Pro klid si s tím klidně zajdi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8
21.8.24 19:43

No v leže ho mám tak, že tam vložím půl prstu. Jen při dřepu až na paty je tam nízko. Když udělám polodrep, tak už je schovaný v pochvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.24 19:55

Taky ho mám níž, věk, porod dítěte. Taky záleží na fázi cyklu. Ale kdyby až vycuhoval ven, to bych na gyndu zašla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8
21.8.24 20:07
@Anonymní píše: Více

On normálně nevyčuhuje, jen když jsem zatlačila jako na stolici. A musela jsem být v podřepu. Mudr má teď dovolenou. Tak jsem si zatím říkala, že budu sledovat a zkusím posilovat pánevní dno. Protože jsem v přechodu tak mám plánovanou prohlídku v listopadu. Bylo by fajn kdybych viděla, jak se chová v rámci třeba ovulace, jenže ta vzhledem k věku nemusí vůbec nastat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.8.24 16:50
@Anonymní píše: Více

Dnes jsem byla na kontrole. Prý mám dělat cviky na posílení pánevního dna. Prý vlivem zácpy, kterou jsem měla po operaci žlučníku, došlo k jeho povolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí