Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
To by mohlo znamenat, že si špatně měříš teplotu. (Nedělám si srandu. Přijde mi to jako nejpravděpodobnější vysvětlení, pokud je teploměr OK.)
Bylo by fajn i napsat o jaký teploměr se jedná.
Já s manželem máme třeba na bezkontaktním teploměru 36,8 běžně. No a syn má 37,0 a dcera 37,2 v průměru. Na spánku je teplota vyšší a tam má dcera vždy 37,5.
A proč vlastně se měříš, když nejsi nemocná, já už teploměr nepoužila hodně dlouho. Před pár dny jsem byla na vyšetření kde mi sestra měřila teplotu a poznamenala že jsem asi podchlazená
nijak mě to nevzrušilo a nikomu to divný nepřišlo.
A tobě nějak není dobře? Neřeš, jakou máš teplotu, ale to, jestli se cítíš dobře nebo ne. Pokud ano, není co řešit.
@mamule42 píše: Více
Taky teploměr skoro neznám, leží ve skříňce a odpociva ![]()
Špatné měříš, digitální teploměry jsou na dvě věci. Zkus rtuťový, podchlazená určitě nejsi, neboj.
Mám to taky, vím o tom a nikdy jsem to neřešila. Zrovna minuly tyden mi u doktora 3× namerili 34 a poctvrty se to vyhouplo na 35,5. Pak ale když jsem nemocná a mám 37, tak je mi na umření.
Ahoj, dnes jsem si merila teplotu celkem 3× a jednou mi vysla 34,2 pak 35,6 a pak zase 34,2. Špatný teploměr zřejmě nemame, protože segre ukazal normální teplotu 36, nízký ani vysoký tlak taky nemám. Nevite, co by mohla znament tak nízká teplota? Je mi 18