Nízkýkolotoč

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
288
17.7.14 22:53

Nizky kolotoc

Holky, koupila jsem pro syna kolotoc na postylku. Mame z Ikea… ale kolotoc, kdyz ho. pridelam na postylku, tak div synovi nestrasi na obliceji, nehlede na to, ze na nej s naprostym klidem dosahne ;-( nemate nejaky trik, jak jej zvednout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3999
17.7.14 22:58
@Dee9614 píše:
Holky, koupila jsem pro syna kolotoc na postylku. Mame z Ikea… ale kolotoc, kdyz ho. pridelam na postylku, tak div synovi nestrasi na obliceji, nehlede na to, ze na nej s naprostym klidem dosahne ;-( nemate nejaky trik, jak jej zvednout?

to chce fotku, nevíme na čem visí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
17.7.14 22:58

Ok. Hned vlozim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
17.7.14 23:01

Snad to bude dobre videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
17.7.14 23:02

Moc se omlouvam, ze je to takhle otocene, ale to uz neuvladam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
17.7.14 23:12

A používáte hrací strojek? taky mi tak visel nízko… tak řešení je bud pověsit už místo strojku o nejakých 8-10 cm výše, nebo znížit výšku postýlky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
17.7.14 23:22

@Dee9614
Dej si níž tu matraci nebo kolotoč vrať. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
17.7.14 23:58

Taky to máme tak, až za to bude tahat, tak mu to odstranim nebo dám níž matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
18.7.14 02:25

Nebudu davat mesicnimu diteti matraci az dolu, kdyz se tam sotva ohnu!
@Efsheny taky jsem to davala uz na misto strojku, teda i se strojkem, jen jsem myslela, jestli neni nejaky trik na to, krom tohoto ;)
@zvědavá borůvka Boruvko, kolotoc mi zpatky nevezmou, zakonnou lhutu 1mesice na vraceni zbozi, jsem propasla, jelikoz se mi valel nejakou dobu dobu doma, nenapadlo mne driv to vyzkouset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
18.7.14 06:19

Ahoj, kolotoč mǎm doma naprosto stejný a mám také stejný problém-ze začátku jsem sundali strojek a pouštěla jej jen jako zvukovou kulisu bokem a až na medvídka začala sahat přiďelala jsem nad ni poličku na kterou jsem kolotoč pověsila a na ten hebloidní plastový držák jsem se vyprdla:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
18.7.14 08:35

@Lucias6307 ja prave porad premyslim, kam s nim, mozna nejlip do kose :think: :D ted mame postylku vedle nasi postele, takze tam kolotoc stejne nema, ale casem taky asi budeme muset udelat nejakou tu policku. Psala jsem i do firmy, kde jsem ho kupovala, a to jejich jednani mne fakt zarati! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
18.7.14 10:25
@zvědavá borůvka Boruvko, kolotoc mi zpatky nevezmou, zakonnou lhutu 1mesice na vraceni zbozi, jsem propasla, jelikoz se mi valel nejakou dobu dobu doma, nenapadlo mne driv to vyzkouset

Škoda, napadá mĕ ještĕ jim vytknout, že kolotoč není vhodný a tím pádem bezpečný a pohrozit inspekcí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
18.7.14 10:27
@Dee9614 píše:
@Lucias6307 ja prave porad premyslim, kam s nim, mozna nejlip do kose :think: :D ted mame postylku vedle nasi postele, takze tam kolotoc stejne nema, ale casem taky asi budeme muset udelat nejakou tu policku. Psala jsem i do firmy, kde jsem ho kupovala, a to jejich jednani mne fakt zarati! :cert:

A co odpovĕdĕli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
18.7.14 10:40

@zvědavá borůvka mne to to prislo celkem vtipne :dítě se hraček na kolotoči může dotýkat, nesmí se však kolotoč na nejvyšší pozici roštu umístit v případě, že se dítě staví na kolena a ruce, aby se do něho nezamotalo nebo ho na sebe nestrhlo.

Jsou tedy dvě možnosti jak postupovat: pokud je kolotoč již teď příliž nízko, můžete snížit polohu roštu u postýlky nebo by jste museli pořídit takový kolotoč, kde není hrací strojek ve stejném provedení jak zde. Délka ramene u takto konstruovaných kolotočů je téměř všude stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí