Noční horečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Linda99999
3.9.23 22:32

Noční horečka

Zdravím, byli jsme v Rakousku na horách, kluk 2,5 roku 6.den od rána polehával a usínal, v noci měl horečky 40, naspal 16 hodin. Ráno byl svěží a celý den úplně v pohodě, až do večera. Teď večer zase topil, tak jsem ho změřila a měl 38. Po půl hodině mu to samovolně kleslo na 36,5. Co by to mohlo být? Žádné jiné příznaky nemá. Moc díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
3.9.23 22:36

Celkem normalni prubeh virozy, kdyz nesrazim leky. Prvni horecka ke 40, prospany den, druha noc do 38 a treti den ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2664
3.9.23 23:02
@Lucie_Sx píše:
Celkem normalni prubeh virozy, kdyz nesrazim leky. Prvni horecka ke 40, prospany den, druha noc do 38 a treti den ok.

Já tedy nevím, ale s ohledem na fakt, že do 3 let věku dítěte hrozí febrilní křeče, tak bych při tak vysoké horečce lék na sražení teploty dala. Tyhle křeče může dostat i dítě, které se s nimi nikdy před tím nesetkalo. Zakladatelky dítě má 2.5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.9.23 23:07
@Sunlight515 píše:
Já tedy nevím, ale s ohledem na fakt, že do 3 let věku dítěte hrozí febrilní křeče, tak bych při tak vysoké horečce lék na sražení teploty dala. Tyhle křeče může dostat i dítě, které se s nimi nikdy před tím nesetkalo. Zakladatelky dítě má 2.5 roku.

Jo. Moje dite melo krece z prudkeho poklesu pri leku. To si nevyberes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí