Noční - já a manžel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Když jsem nastoupila,měla jsem jen ranní a odpolední.
Poté se linka rozjezjela na 3-směnný
Napíšu to takhle-
Muž ranní-já noční
Muž odpo-já ranní
Muž noční-já odpolední
Nikdy jsme neměli noční oba dva.
Když jsem měla jen ranní a odp,tak nám vycházeli sem tam stejné šichty
U toho třísměnného už ne
Když jsem byla po noční a muž měl ranní,malou jsem odevzdala po obědě a šla spát.Chlap přišel k babi po ranní pro malou a byli spolu do večera,pak přišli domů.
Když jsem měla ranní tak se chlap staral do oběda a pak jak jsem došla domů tak byla předávka dcerky
A jak odpolko a muž noční,tak do 12.30 se mnou,večer chvilku byla dcera s mužem,a chlap šel na nočni.A babi ma mě čekala do 22.30 a šla domů
Takže asi tak,to bylo fajn
Pak nechapu, proc jsi pristoupila na nocni smeny ? Znas zakony ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 dcera jde od zárí do školky.Ale nic se nemění na tom,že bysme neměli na noc hlídánî.
Jo holky já se tak těšîm až půjde,bude o starost míň.Nejhorší ale je,že to bude na 3-měsíční zkušebku(jestli se přizpůsobí tak zůstane)
- Citovat
- Upravit
@Jana525 protože nám to víc vyhovovalo…lepší než mít oba ranní nebo oba odpolední.Ale to je věc názoru
- Citovat
- Upravit
No tak asi budes muset v praci je seznamit se zakony a vysvetlit jim, ze vlastne jsou povinni ti upravit pracovni dobu. Mozna pak vedouci usoudi, ze je lepsi se s tebou na tech nocnich dohodnout, nez ze je nebudes delat vubec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@j.a.n.i1 Tak když si pořídím dítě, musím tomu podřídit i práci, těžko můžou dělat oba na noční, babička hlídat nechce, tak mají smůlu.
Tak můžou, pokud se bude jednat o 2-3 do měsíce, tak se vyplatí chůva, když se nepovedou vždy seskládat taky aby to vyšlo.
Což ale nic nemění na tom, že jsem reagovala na tvoji poznámku, že by babička musela hlídat i přes den…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kam kam, tak záleží co zakladatelka dělá. Mne by to třeba nevadilo, ale pak mi naběhnout 2 dovolené, 3 OCR+ neschopenka a prostě to už neprehodim. Nemám pak lidí. A už takhle se můžeme zblaznit. Ono to chce někdy koukat i dál. Sama mám doma děti. Prosím anonym.
Já to chápu, že i vedení má pak problém no.. Proto jsem psala o ty jiný práci… Někdy se nedá nic dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Kamkam já bych malou nenechala.Ty otazníky mi tam vyskočily po smajlíku…ale kolegyni to schválně řeknu,jestli ji mám nechat doma samotnou
Ten vykulenej smajlík byl na ně, ne na tebe
Se zeptej, jestli bys ji mohla vzít s sebou ![]()
Jo a asi jsem to i špatné pochopila. Myslela jsem, že jde o jednorázový problém, že si někdo přehodil směnu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 No zakladatelka ale nepsala, že by si pro ní hned ráno šla a odvedla jí do školky sama. Třeba by to chtěla po babičce
. Třeba má noční do 6, nebude budit malou hned takhle brzo, bude čekat až se dítě vyspí třeba do půl 8 a pak jí teprve povede?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
@j.a.n.i1 No zakladatelka ale nepsala, že by si pro ní hned ráno šla a odvedla jí do školky sama. Třeba by to chtěla po babičce. Třeba má noční do 6, nebude budit malou hned takhle brzo, bude čekat až se dítě vyspí třeba do půl 8 a pak jí teprve povede?
Stejně tak nepsala, že by to po ní chtěla… No a proč by nepočkala, pokud má noční do 6, tak než dojede domů, po noční se třeba nají, osprchuje a tak, tak je to akorát na odvedení dítka a může si jít lehnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Já jsem to takhle měla, přišla jsem v 6 domů a čekala jsem, abych mohla děti vzbudit. Byl to pro mě docela problém, protože v těch 6 hodin bych bývala usnula v pohodě, pak už jsem měla problém. Když jsem usnula déle, nebyla jsem pak zase schopná vstát a jít pro ně třeba ve 3 a jít zase na další noční.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik Nevím, já usnu celkem kdykoliv a pokud to není furt, tak mi na fungování 5 hodin spánku stačí, takže být ve 3 ve školce je i s rezervou na vlastní pozdní snídaňo-oběd. Jako jo, když jsem točila model jít po noční do školy a pak teprve odpoledne spát, tak to jsem po 3 noční byla dost hotová…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 No tak já měla teda fakt velký problém po noční usnout, obzvlášť když už bylo světlo. A zase jsem měla velký problém v noci v práci, protože to jsem skoro spala ve stoje, prostě noční nebyly nic pro mě a už bych je nikdy dělat nešla
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik Tak to jo, ne každý umí spát ve dne, já zas třeba neumím spát v sedě - jak si nemůžu lehnout, tak neusnu, ale v leže klidně i v poledne, když se dá alespoň malinko zastínit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Tak když jsem unavená, tak taky klidně klovnu na chvilku i přes den, a taky vleže. Ale na noční jsem v práci neměla problém usnout i vsedě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit