Noční - já a manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9918
23.7.18 18:11
@Anonymní píše:
Když jsem nastoupila,měla jsem jen ranní a odpolední.
Poté se linka rozjezjela na 3-směnný
Napíšu to takhle-
Muž ranní-já noční
Muž odpo-já ranní
Muž noční-já odpolední
Nikdy jsme neměli noční oba dva.
Když jsem měla jen ranní a odp,tak nám vycházeli sem tam stejné šichty
U toho třísměnného už ne
Když jsem byla po noční a muž měl ranní,malou jsem odevzdala po obědě a šla spát.Chlap přišel k babi po ranní pro malou a byli spolu do večera,pak přišli domů.
Když jsem měla ranní tak se chlap staral do oběda a pak jak jsem došla domů tak byla předávka dcerky
A jak odpolko a muž noční,tak do 12.30 se mnou,večer chvilku byla dcera s mužem,a chlap šel na nočni.A babi ma mě čekala do 22.30 a šla domů
Takže asi tak,to bylo fajn

Pak nechapu, proc jsi pristoupila na nocni smeny ? Znas zakony ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.18 18:13

@j.a.n.i1 dcera jde od zárí do školky.Ale nic se nemění na tom,že bysme neměli na noc hlídánî.
Jo holky já se tak těšîm až půjde,bude o starost míň.Nejhorší ale je,že to bude na 3-měsíční zkušebku(jestli se přizpůsobí tak zůstane)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.18 18:15

@Jana525 protože nám to víc vyhovovalo…lepší než mít oba ranní nebo oba odpolední.Ale to je věc názoru

• Citovat
  • Upravit
9918
23.7.18 18:17

No tak asi budes muset v praci je seznamit se zakony a vysvetlit jim, ze vlastne jsou povinni ti upravit pracovni dobu. Mozna pak vedouci usoudi, ze je lepsi se s tebou na tech nocnich dohodnout, nez ze je nebudes delat vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
23.7.18 19:12
@Monchichik píše:
@j.a.n.i1 Tak když si pořídím dítě, musím tomu podřídit i práci, těžko můžou dělat oba na noční, babička hlídat nechce, tak mají smůlu.

Tak můžou, pokud se bude jednat o 2-3 do měsíce, tak se vyplatí chůva, když se nepovedou vždy seskládat taky aby to vyšlo.
Což ale nic nemění na tom, že jsem reagovala na tvoji poznámku, že by babička musela hlídat i přes den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.7.18 19:25
@Anonymní píše:
Kam kam, tak záleží co zakladatelka dělá. Mne by to třeba nevadilo, ale pak mi naběhnout 2 dovolené, 3 OCR+ neschopenka a prostě to už neprehodim. Nemám pak lidí. A už takhle se můžeme zblaznit. Ono to chce někdy koukat i dál. Sama mám doma děti. Prosím anonym.

Já to chápu, že i vedení má pak problém no.. Proto jsem psala o ty jiný práci… Někdy se nedá nic dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
23.7.18 19:29
@Anonymní píše:
@Kamkam já bych malou nenechala.Ty otazníky mi tam vyskočily po smajlíku…ale kolegyni to schválně řeknu,jestli ji mám nechat doma samotnou :mrgreen:

Ten vykulenej smajlík byl na ně, ne na tebe :D Se zeptej, jestli bys ji mohla vzít s sebou :palec:
Jo a asi jsem to i špatné pochopila. Myslela jsem, že jde o jednorázový problém, že si někdo přehodil směnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
23.7.18 19:30

@j.a.n.i1 No zakladatelka ale nepsala, že by si pro ní hned ráno šla a odvedla jí do školky sama. Třeba by to chtěla po babičce :think: . Třeba má noční do 6, nebude budit malou hned takhle brzo, bude čekat až se dítě vyspí třeba do půl 8 a pak jí teprve povede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
23.7.18 19:37
@Monchichik píše:
@j.a.n.i1 No zakladatelka ale nepsala, že by si pro ní hned ráno šla a odvedla jí do školky sama. Třeba by to chtěla po babičce :think: . Třeba má noční do 6, nebude budit malou hned takhle brzo, bude čekat až se dítě vyspí třeba do půl 8 a pak jí teprve povede?

Stejně tak nepsala, že by to po ní chtěla… No a proč by nepočkala, pokud má noční do 6, tak než dojede domů, po noční se třeba nají, osprchuje a tak, tak je to akorát na odvedení dítka a může si jít lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
23.7.18 19:41

@j.a.n.i1 Já jsem to takhle měla, přišla jsem v 6 domů a čekala jsem, abych mohla děti vzbudit. Byl to pro mě docela problém, protože v těch 6 hodin bych bývala usnula v pohodě, pak už jsem měla problém. Když jsem usnula déle, nebyla jsem pak zase schopná vstát a jít pro ně třeba ve 3 a jít zase na další noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
23.7.18 19:46

@Monchichik Nevím, já usnu celkem kdykoliv a pokud to není furt, tak mi na fungování 5 hodin spánku stačí, takže být ve 3 ve školce je i s rezervou na vlastní pozdní snídaňo-oběd. Jako jo, když jsem točila model jít po noční do školy a pak teprve odpoledne spát, tak to jsem po 3 noční byla dost hotová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
23.7.18 19:48

@j.a.n.i1 No tak já měla teda fakt velký problém po noční usnout, obzvlášť když už bylo světlo. A zase jsem měla velký problém v noci v práci, protože to jsem skoro spala ve stoje, prostě noční nebyly nic pro mě a už bych je nikdy dělat nešla :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101654
23.7.18 19:50

@Monchichik Tak to jo, ne každý umí spát ve dne, já zas třeba neumím spát v sedě - jak si nemůžu lehnout, tak neusnu, ale v leže klidně i v poledne, když se dá alespoň malinko zastínit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
23.7.18 19:53

@j.a.n.i1 Tak když jsem unavená, tak taky klidně klovnu na chvilku i přes den, a taky vleže. Ale na noční jsem v práci neměla problém usnout i vsedě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat