Noční - já a manžel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No tak moc řešení nevidím, buď jdi na druhou směnu, kde to není problém nebo si budeš muset najít jinou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co přejít na tu druhou směnu když je ta druhá vstricnejsi? Jinak chápu tě, já hledám práci teď po rodicaku, syn půjde do skolky a když někde řeknu že potřebuju jenom ranní směnu, abych stihla dítě vyzvednout tak na mě koukají jak kdybych měla lepru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se ptáš jestli ji doma můžete nechat samotnou nebo proč ty otazníky?
co nějaké kamarádky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pokud to v práci opravdu nejde vydupat a nebude to pravidlo, tak si zaplatit na noc hlídačku z nějaké ověřené agentury. Nebo nemohla by mala přespat u nějaké kamarádky?
Pokud na vaše potřeby nebudou brát ohledy dal, tak bych si hledala novou práci. Neřeknu, kdyby šlo o nejakou blbinu, ale dítě doma? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
A co přejít na tu druhou směnu když je ta druhá vstricnejsi? Jinak chápu tě, já hledám práci teď po rodicaku, syn půjde do skolky a když někde řeknu že potřebuju jenom ranní směnu, abych stihla dítě vyzvednout tak na mě koukají jak kdybych měla lepru
Protože takových lidí je hodně, co by chtěli jen ranní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaileee tam neměly být otazníky,ale dala jsem tam smajlik z klavesnice a objevily se otazníky.
Kamarádky mám,ale obě mají dvě děti.Otazkou je taky jak by to bylo přes den.Spat musíme taky
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky.
Dnes sem řešila se svou teamleadrovou menší problém ohledně šichet.
Jedeme na dvousměnný provoz, což je fajn, ale holky nikdy neví co si vezmou za šichtu(podle počasí)Pracuju ve fabrice…
Dneska jsem řekla kolegyni, že nemůžu mít noční, když muž bude mít taky. Máme doma skoro tříleťačku, takže ji doma samotnou nechat nemůžem????
Bohužel babička ji odmítá v noci hlídat a přes den taky, to by nešlo. Přes to vlak nejede.
Pohlídá když máme ranní, odp, vždy to bylo přes střídačku, takže ji hlídala max 4-6 hod.
Teamleadrová mi řekla, že bohužel, prostě to noční musím dělat i když muž má noční. Pŕitom ví, že mám malé dítě. Když jsem se zeptala teamleadrové z druhé směny jestli bych mohla být u nich, kdyby sme měli oba noční, tak že jo a bez problému. Moje teamleadrová chce mít stálé operátory, tomu rozumím ale když to nejde tak to nejde.Co byste mi poradili? Dost mě to dneska nakrklo…když jsem dělala třísměnný provoz, bylo vše ok, s mužem a babi sme se prostřídali.
Výpověď nechci dávat, jsem tam od 1.3.,hned jak mi skončil rodičák ajsem pŕímo pod kmenem.
Děkuji[/citace Řešení vidím.
- manžel si přehodí směnu
- ty půjdeš na tu druhou směnu kde není problém
- najdeš si někoho jiného na hlidani- kamarádku, sousedku, placenou chůvu
- dáš výpověď, ale to nechces…
Co jinýho chceš dělat?
Jinak se dá najít práce na jednu směnu. Např. hypace. Mám několik zaměstnanců, kteří chodí dle otevírací doby školky + tedy víkendy jim někdo hlídá. Tam je spíš blbý, že matky s malými dětmi casto čerpají OCR, což je horší než matka na jednu směnu.
Prosím nechat anonym.
- Citovat
- Upravit
@Bábrdl to chápu, dřív mi to bylo jedno dělala sem celodenní, ale když je člověk na dítě sam, a musí stíhat odvézt dítě do skolky a pak ho zas vyzvednout tak to jinak nejde no
přitom hledám jen částečný úvazek a i u toho maj většinou problém…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
@Bábrdl to chápu, dřív mi to bylo jedno dělala sem celodenní, ale když je člověk na dítě sam, a musí stíhat odvézt dítě do skolky a pak ho zas vyzvednout tak to jinak nejde nopřitom hledám jen částečný úvazek a i u toho maj většinou problém…
Najdi si chůvu, která ti dítě zajistí. Práce je, jen to chce maličko operovat.Anonym dík.
- Citovat
- Upravit
no nevím kolik vyděláš, jestli pak nedáš většinu peněz za chůvu, pokud můžeš tak si najdi třeba jen zkrácený úvazek, takhle s tím děckem vůbec nebudeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina : ja bych zase chtela jen odpoledni, ale u nas se delaji jen ranni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
@Bábrdl to chápu, dřív mi to bylo jedno dělala sem celodenní, ale když je člověk na dítě sam, a musí stíhat odvézt dítě do skolky a pak ho zas vyzvednout tak to jinak nejde nopřitom hledám jen částečný úvazek a i u toho maj většinou problém…
To naprosto chápu.
Jen vysvětluju, proč se tváří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:Najdi si chůvu, která ti dítě zajistí. Práce je, jen to chce maličko operovat.Anonym dík.
@Katkafaj píše:
@Kaileee tam neměly být otazníky,ale dala jsem tam smajlik z klavesnice a objevily se otazníky.
Kamarádky mám,ale obě mají dvě děti.Otazkou je taky jak by to bylo přes den.Spat musíme taky
A babička ji nepohlida? Já po noční vypravila děti, zalehla. V 15h stála u školky, fungovala okolo děti. Večer je uložila a jela na noční. Ráno přijela, vypravila, lehla, v 15h školka a znova…Blby je, pokud nemáte hlídání přes den.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky.
Dnes sem řešila se svou teamleadrovou menší problém ohledně šichet.
Jedeme na dvousměnný provoz, což je fajn, ale holky nikdy neví co si vezmou za šichtu(podle počasí)Pracuju ve fabrice…
Dneska jsem řekla kolegyni, že nemůžu mít noční, když muž bude mít taky. Máme doma skoro tříleťačku, takže ji doma samotnou nechat nemůžem????
Bohužel babička ji odmítá v noci hlídat a přes den taky, to by nešlo. Přes to vlak nejede.
Pohlídá když máme ranní, odp, vždy to bylo přes střídačku, takže ji hlídala max 4-6 hod.
Teamleadrová mi řekla, že bohužel, prostě to noční musím dělat i když muž má noční. Pŕitom ví, že mám malé dítě. Když jsem se zeptala teamleadrové z druhé směny jestli bych mohla být u nich, kdyby sme měli oba noční, tak že jo a bez problému. Moje teamleadrová chce mít stálé operátory, tomu rozumím ale když to nejde tak to nejde.Co byste mi poradili? Dost mě to dneska nakrklo…když jsem dělala třísměnný provoz, bylo vše ok, s mužem a babi sme se prostřídali.
Výpověď nechci dávat, jsem tam od 1.3.,hned jak mi skončil rodičák ajsem pŕímo pod kmenem.
Děkuji