Noční pocení před menstruací

Anonymní
24.1.21 17:03

Noční pocení před menstruací

Ahoj,
je mi 35 let a už pár měsíců pozoruji noční pocení cca 3 dny před menstruací, které odezní 1. nebo 2. den menstruace. Pocení je intenzivní a je hlavně na hrudníku. Vyčetla jsem na internetu, že je to způsobeno kolísavou hladinou estrogenů. Setkal jste se někdo s tímto problémem a jak ho lékař řešil? Čeká mě teď preventivka, tak se o tom Dr. zmíním. Děkuji všem za rady :mavam:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1326
24.1.21 17:24

Mám přesně to samé, je mi 32.Tak jsem zvědavá, kdo odpoví nějakou radu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
24.1.21 17:27

Tak já se taky hlásím. Začala jsem se před MS potit tak před dvěma lety. Je mi 33.Vzdycky to podle toho poznám, že to do pár dnů přijde. Jindy než v noci se nepotim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
24.1.21 18:46

Já taky, začalo to po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.1.21 19:06

Pocení 2 dny před MS, jak začne MS pocení zmizí. Pocení jen hrudník. Radu žádnou nemám, myslim si, že se s tím nic dělat nedá. Mám to už 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19988
24.1.21 19:43

Mam to taky, celkem dlouho, hormony kontrolované několikrát a ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2544
24.1.21 21:31

Taky se tak 3 dny před v noci potím, kolikrát v noci prevlekam pyžamo. Poslední 2 měsíce se mi i objevila v noci i zimnice k tomu pocení 🤔 Je mi 36 a začalo to tak ve 32.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3764
25.1.21 06:56
@Zuzik86 píše:
Tak já se taky hlásím. Začala jsem se před MS potit tak před dvěma lety. Je mi 33.Vzdycky to podle toho poznám, že to do pár dnů přijde. Jindy než v noci se nepotim.

Je mi 34 Teda :-D Sakra, já už ani nevím, kolik mi je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7832
25.1.21 13:41

To je normální, holky a asi nám víc tluče srdce, jakože „hm, a už je to zase tady“ :lol: :jazyk:. Jinak já se zpotím v podpaží klidně i přes den a to se jinak normálně nepotím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.21 15:05

Takze se nemam niktetak vzrusovat, ze by slo treba o predcasny prechod?

• Citovat
  • Upravit
347
26.4.23 08:51

Taky nám problém s nočním pocením. Doufám, že je to jen nějaký hormonální výkyv před menstruací. Nikdy se mi to nestalo a teď už je to pátou noc po sobě. Samozřejmě jsem se dočetla, že to může být příznak rakoviny, atd. Zrovna teď jsem byla na prevenci a krevní obraz v pořádku a hormony štítné žlázy taky, takže to nemůže být ani od štítné žlázy, ani od případně cukrovky. Takže zbývá jen menstruace nebo rakovina. Je mi 37, takže přechod by to taky být neměl. Taková blbost, ale úplně mám strach jít večer spát, jestli se zas spotím. Fakt propotím pyžamo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
28.4.23 14:55

Mam to delsi dobu uz taky. Mam uplne mokrou matraci a perinu. Mam do toho zive sny. Mam to k PMS, ktery mam hrozny. Jsem objednana k lekari. V mesici mam 10 dni klid, ovulaci mam taky silenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.5.23 19:18

Ahoj holky, mám to samé. Víc než půl roku velké pocení před a při ms. Několikrát za noc se převlékám a musím se i otírat, hlavně hrudník. Je to dost nepříjemné.. je mi 36 let. Gynekoložka mi tvrdí, že od ms by to být nemělo 🤷‍♀️ mám i hodně silné krvácení. Nechala jsem si zavést tělísko pro urovnání a doufám, že i to pocení odezní. Taky se bojím, aby to nebylo z jiného důvodu 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
26.5.23 19:50

@Luha17 Já to mám ale nazávisle na MS, fakt každou noc. Ale ty neboj. To máš fakt od MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.23 20:57
@Luha17 píše:
Ahoj holky, mám to samé. Víc než půl roku velké pocení před a při ms. Několikrát za noc se převlékám a musím se i otírat, hlavně hrudník. Je to dost nepříjemné.. je mi 36 let. Gynekoložka mi tvrdí, že od ms by to být nemělo 🤷‍♀️ mám i hodně silné krvácení. Nechala jsem si zavést tělísko pro urovnání a doufám, že i to pocení odezní. Taky se bojím, aby to nebylo z jiného důvodu 🙏

Já mívám to noční pocení při začátku MS taky, dokonce i poměrně silné projevy ovulace a to mám HA :nevim: občas se objeví i cysta, která samozřejmě ne zcela bez příznaků praskne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa