Nočník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
21.8.15 08:22

@Mikys ja to vubec nehrotim, jen prave nevim, jestli bych nemela zacit :D starsi mu nocnik ukazuje, sama do nej obcas jeste jde, on jednou jde a jednou ne, takze enchat ho s holym penisem je risk:) potahy na matrace apod uz byly prane snad milionkrat:D koberecek, co byl v detskym pokoji jsem cistila 3 x a tedka uz je schovany. Tedka to je tak, ze je vetsinu dne s plinkou, pred koupani, po koupani pri prevlikani dostava moznost zkusit nocnik.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
21.8.15 08:32

@MarieOVMUC
Tak to ja ho naopak mam cely den bez plenky, akorat na spani a na ven davam plenku. My ale nastesti nemame koberce, takze setru a je to. Nocnik mame vzdy v mistnosti, kde zrovna jsme (v 1+1 to neni takova prace prenaset :) ), aby nemusel pro nej nikam behat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
21.8.15 09:06

No..chtěla jsem poradit ale nebudu tady provokovat, jelikož se jedná o jinou věkovou kategorii :-D

• Citovat
  • Upravit
7376
21.8.15 09:49

@verulicek??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.8.15 09:52

@Mikys taky nemam koberce, ale plovoucky a gauc a plno dalsich veci, ktere neni dobre pocuravat :) do 18 ti mit plinku nebude, to nejak dopadne, jak mu vice sepne v hlave :D nejsem z tech matek, co by decko nutily a nebo posazovaly na nocnik od 6 ti mesicu, kolikrat jsem i cetla, ze je to skodlive a ikdyby ne, prijde mi to uhozene, tak asi resit fakt nebudu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
21.8.15 09:59

@MarieOVMUC já jsem jedna z těch ujetých matek..posazovat jsem teda neposazovala (ona si celkem pozdě sedla všeobecně) ale od 5ti měsíců jsem držela nad miskou (měla jsem pro ni látkové plíny a celkem mi vyhovovalo, že jsem to vždy po obědě odchytla) takže se sezením na nočníku pak nebyl problém a přes den bez plen je od 15ti měsíců…ale říkám, nechtěla jsem provokovat :oops: s druhým to bude kdo ví jak, nebudu mít tolik času jako s první, ale aspoň už mám „volné“ plenky pro druhé dítě

• Citovat
  • Upravit
143
21.8.15 10:03

Rovnou na wc a je o starost mene pokud to jde
Ja musela prcka vzdycky drzet aby ho zachod nespolkl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.8.15 10:29
@mimi-111 píše:
Rovnou na wc a je o starost mene pokud to jde
Ja musela prcka vzdycky drzet aby ho zachod nespolkl :lol:

tak dcera chodi i na normalni wc, ale v noci chodi na na nocnik a pres den, jak se ji to hodi:) dcerka dlouho nemela ani naznak promysleneho curani a pak ze dne na den to zacalo:) tak opravdu nebudu resit :) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.8.15 10:30
@verulicek píše:
@MarieOVMUC já jsem jedna z těch ujetých matek..posazovat jsem teda neposazovala (ona si celkem pozdě sedla všeobecně) ale od 5ti měsíců jsem držela nad miskou (měla jsem pro ni látkové plíny a celkem mi vyhovovalo, že jsem to vždy po obědě odchytla) takže se sezením na nočníku pak nebyl problém a přes den bez plen je od 15ti měsíců…ale říkám, nechtěla jsem provokovat :oops: s druhým to bude kdo ví jak, nebudu mít tolik času jako s první, ale aspoň už mám „volné“ plenky pro druhé dítě

vsak nic proti, ja na to proste nemam cas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
21.8.15 10:31

@MarieOVMUC no já ho právě s druhým asi taky nebudu mít… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1375
16.6.25 10:26

Syn nechce na nočník, moc zadržuje

Ahoj holky,
začínám být bezradná. Syn 2 a 3/4, v září školka a nočník odmítá, záchod též, i čůrání venku. Když sundám plenu, tak zadržuje i třeba 3 hodiny. Potřebu udělá hned, když dám plenu nebo spodní prádlo. Ukazovala jsem na plyšákovi, chválila a slibovala hory doly a pořád nic. U staršího to šlo tak nějak samo v 2,5 roce. Děkuju za případné rady, jak na to vyzrát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML