Nočník a problém, pokud je oblečená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
4.9.11 18:04
kozisek píše:
Já používám látkovky, holky ani hovno mu nevadí, nějaké čůrání mu je putna úplně a to můžu být durch :mrgreen:
Ale teď jsem dvě pleny ušetřila, vyčůral se dvakrát mimo :think: :lol:

Mimo na podlahu nebo mimo do nočníku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
4.9.11 18:06
zoubky píše:
kozisek píše:
Já používám látkovky, holky ani hovno mu nevadí, nějaké čůrání mu je putna úplně a to můžu být durch :mrgreen:

No na podlahu, kam jinam, tam se to dělá nejlépe :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
4.9.11 18:32
kozisek píše:
zoubky píše:
kozisek píše:
No na podlahu, kam jinam, tam se to dělá nejlépe :think: :lol:

A taky u toho má takový uvolňující výraz v obličeji, a následně výraz neviňátka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
4.9.11 18:33

Rozhodně se obrnit trpělivostí a dávat i na doma pořád tepláčky, když se počůrá, vysvětlit, co udělala, že má mokré kalhoty a že se čůrá do nočníku.
A když si řekne, tak chválit, chválit. Hlavně nehubovat.

Já jsem pořád dokola vysvětlovala, mlela a hustila to do něj. Taky jsem si připadala beznadějně, ale pochopil to :srdce:.
Přeji samé úspěchy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.9.11 20:14
Lucik.Kop píše:
Myslím, že tenkrát to bylo těma plenama.Jednou se dítě počůralo a bylo totálně mokrý a studělo to.Dneska mají ty děti v plenách komfort a teplo.

Látkovkama to není. Syn byl převážně v látce, hlásit čurání začal prvně na dovolené v papírovkách.
Navíc už jen zkšenost, že většina dětí si začně uvědomovat čurání, když jsou nahé, tedy necítí mokro vůbec žádné této teorii taky nenasvědčuje, To mi už spíš přijde jako možný důvod to, že látkařky nemusí šetřit pleny, přebalují opravdu po každém čurání a dítě má spojeno čurání s nějakou akcí - přebalením. A nebo mají zkrátka látkařky větší motivaci odplenkovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
5.9.11 13:03

Ahoj,
my máme stejný problém nahatej hlásí, i sedá na nočník ale oblečenej čůrá do kalhot… a pak příjde a chce to sundat a ještě řekne že má mokýýý sipiky (mokré slipy) :roll:
A to je od mala v látkových plenkách takže myslím že tím to není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.9.11 14:23
zoubky píše:
kozisek píše:
zoubky píše:
kozisek píše:
No na podlahu, kam jinam, tam se to dělá nejlépe :think: :lol:
A taky u toho má takový uvolňující výraz v obličeji, a následně výraz neviňátka :mrgreen:

Jo dneska se začal řehtat, já nevěděla proč, než jsem přišla na mokré cápotky, když jsme hledali místo „zločinu“, tak se mohl protrhnout :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze