Jak to u vás bylo s nočníkem v 17 měsících?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jak to u Vas bylo v 17.mesicich?
Jdu se poradit.
Gitka ma ted 4 den tendenci curat az rano do nocniku. Pres noc ma suchou plenu a rano se vycura do nocniku. Pres den ale uz ne, jenom po odpolednim spani.Jak ji naucim aby se snazila curat pres den a zacla si rikala, ze chce na nocnik?:D
![]()
Jsem netusila, jaka to bude pro me vysoka matematika ![]()
diky za rady!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vždyt je ještě brzy.
Bud ráda, že si na ten nočník sama sedne a něco do něj udělá.
Tahle hysterie kolem nočníků v dnešní době je šílená, všichni by nejraději měli odplenkované dítě už v roce.
Prostě posazovat a ona na to příjde za čas sama. Všichni říkají, že kolem druhého roku dítě zbavili plen úplně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Mám skoro stejně starou holčičku a taky ještě nečůrá do nočníku. Ráno se vykaká a vyčůrá (ale přes noc je plena stejně mokrá) a občas přes den řekne nebo to vystihnu když ji tam občas posadím. Ale většinou řekne „ee“ když to zrovna dělá nebo po. Teď jak bylo teplo nechala jsem ji běhat s holou prdelkou nebo jen kalhotky ale tak na 3 počůrání koberce se podařilo jednou na nočník. Myslím, že je ještě čas, nehrotím to. Tvoje jevelká šikulka, že umí být přes noc suchá. Ono to přijde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marei: to je pravda, nocnikova a kojici manie je silena:D Ja to nehrotim, jenom me prekvapilo, ze je pres noc sucha plena
coz je super!
ale mohla by byt i pres den a curat do nocnicku.
Nehrotim a jsou mi u riti vsechny poucky pribuznych, ze jejich deti chodili v roce na nocnik
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem pyšná na malou, že je doma přes den bez plen … za to ale vylévám 3× do hodiny, protože když to na sobě cítí, tak zasedne a udělá alespon pár kapek ![]()
NIjak jsem jí nehrotila, jí to začalo bavit samotnou a mě to vyhovuje, protože za chvíli budeme mít druhýho sourozence a pak to bude těžší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Mon ![]()
Tak my jsme na tom teď docela dobře, přes noc má sice plínu mokrou ale přes den je na doma už bez plíny - od tohoto týdne bez nehody. Ještě minulý týden sice oznámila, že bude něco konat, ale na nočník jsem ji musela posadit já, ale teď v pondělí najednou letěla k nočníku sama a vyčůrala se a od té doby tam chodí sama když potřebuje. Včera jsem jí koupila kalhotky, tak si je 3× prohrčela, ale dneska dopoledne už hlásila, že bude čůrat, tak jsem jí pomohla je stáhnout (měla i tepláky) a čůrala do hrnce.
U nás se teda žádné vysazování nekonalo, protože buď odmítla sedět úplně nebo tam vydržela asi tak pikosekundu a zdrhala. ALe teď fakt nastal zlom. Předtím jsem pořád jen utírala loužičky, ale vždycky jsem jí přitom říkala, že je lepší, když se jí chce čůrat/kakat jít udělat hačačá na nočník že nebude mít mokrý/špinavý nožičky
ALe ona to fakt pozná sama, že něco bude
Jinak bych to ještě nechala být.
Jo a po probuzení u nás sezení na nočníku fakt nehrozí, protože to se pije mlíčko u mámy na klíně ![]()
- Citovat
- Upravit